Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Hva skjer med bilen min hvis noen får en DUI i det?

En første gangs kjøring under påvirkning (DUI) kostnad er en regel forseelse, en forbrytelse straffes med mindre enn ett års fengsling. Elementer av kriminalitet omfatter drift av et motorisert kjøretøy på en offentlig vei, mens under påvirkning av en mind-varsling substans. Slike stoffer inkluderer alkohol, reseptbelagte legemidler, marihuana og andre ulovlige stoffer. Hvis en driver arrestert DUI mistanke, kan bilen bli tauet og beslaglagt. Kjøretøy impoundment

Twenty-syv stater krever en bil som ble kjørt i forbindelse med en DUI å bli beslaglagt ved pågripelsen av sjåføren. Bilen vil bli tauet fra stedet av arrestasjonen og deponert i impound mye av politimyndigheter. Inntil den lovfestede perioden har kjørt, er en avgift betalt, eller en høring avholdt, vil bilen bli værende i den juridiske foreldreretten til staten. (For listen over impounding stater, se Resources.)
Kjøretøy Inventar

Alle biler beslaglagt av politi er inventoried. Varelager er den detaljerte søk og dokumentasjon av elementene i en bil. Varelager beskytte politi fra krav fra bileiere, og la offiserer for å søke etter ytterligere bevis som å bygge en sak for påtalemyndigheten.
Effekt på bileieren
< p> selv om bilen tilhører en annen enn den driver, i en gitt tilstand, er det statutorily underlagt impoundment, som kan være for en betydelig tidsperiode. Noen jurisdiksjoner tillater planlegging av høringer der vilkårene for løslatelse er omtalt og bestilt. Variere
For mer informasjon

lover fra stat til stat, så det er best at du rådfører lovene i ditt område. For mer informasjon om state-spesifikke DUI lover, se Resources.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149925.html

Previous:
Next:

trafikk billetter