Norge bil >> Biler >> driving Safety >> trafikk billetter >> Content

Florida Trafikk Court Rules

Alle Florida trafikk domstoler er styrt av universelle regler for saksbehandlingen. En høring før en dommer over en trafikk brudd (en sivil brudd) vil alltid være foran en åpen domstol. I tillegg, hvis ingen formildende omstendigheter foreligger, vil en trafikk høring offiser aldri anta makt til å direkte holde en person i forakt for retten. Andre standard Florida trafikk domstol regler knyttet til saken konsolidering, gjentar lovbruddene og vitner. Tilfelle Consolidation
Hvis en trafikk brudd anses kriminelle det må avgjøres av en kriminell domstol dommer.

I Florida, hvis en saksøkt er sitert mer enn en sivil brudd - som en kriminell handling - kan sakene avgjøres samtidig, hvis de er gjenstand for den samme undersøkelsen. I tillegg, i henhold til Florida Bar nettside, i tilfelle konsolidering handlinger der trafikken brudd er forhåndsbestemt en straffbar handling, vil en sivil domstol trafikk høring offiser ikke gis anledning til å høre saken "eller en sak som involverer en sivil trafikk brudd utstedes i forbindelse med en straffbar trafikkforseelse. "
Gjenta lovbrudd
En suspendert lisens eller store bøter kan pådra seg dersom en tidligere forseelse bestemmes.

I straffesaker trafikk tilfeller, ifølge Florida Bar området, noe tiltalte påstås å være en gjentakelse lovbryter "skal ha rett til å tie om noen forutgående dom på tidspunktet for bønn eller setningen." Enhver tilbakekalling av tiltaltes rett til å tie skal ikke være uten mulighet til å ha tid for retten å bevise at tidligere straffet finnes. Dersom staten ikke er i stand til å gjøre det, "tiltalte skal behandles som om ingen tidligere straffet eksisterer."
Court vitner
p Hvis saken kaller for det, vil trafikken retten høre vitneprov. Vitner kan møte i retten for enten påtalemyndigheten eller forsvaret. En saksøkt i retten over en trafikk tilfellet, i henhold til Florida Bar, kan tilby vitneforklaringen gjennom bruk av en eller flere affidavits også. Til slutt, hvis det er nødvendig å betale vitne avgifter under en sivil brudd, skal de bli betalt på samme måte som i straffedomstol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/traffic-tickets/149866.html

Previous:
Next:

trafikk billetter