Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Debaffle en Suzuki C50

Til en motorsyklist, er en dyp, kraftig eksos notat en svært ettertraktet hørbar sensasjon, væskende et brøl av rå kraft innenfra motoren. Dessverre er aksjen eksosanlegg montert på dagens motorsykler begrenset av utslippskravene, maskering brølet fra motoren bak en støyreduserende baffel. Imidlertid kan Suzuki C50 ryttere eliminere denne baffel med grunnleggende verktøy, bedres drastisk motorsykkelens lyd uten å måtte kjøpe en dyr ettermarkedet eksos oppsett. Imidlertid bør det bemerkes at utfører denne endringen vil annullere motorsykkelens garanti og kan også bryte lokale trafikkregler koder. Du trenger
3-tommers Bi-metall hullsag
Hullsag arbor
1,5-tommers Bi-metall hullsag selg Electric drill
Magnetisk pickup verktøyet
Broomstick
Vise-grip tang
Vis flere instruksjoner
en

forberede hullsag. Plasser den 3-tommers hullsag på Arbor. Skyv den 1,5-tommers hullsag på arbor, sentrere den direkte i midten av 3-tommers hullsag. Lås hull sager på plass med lysthus er lås skruen og sett hele forsamlingen inn en elektrisk drill.
2

Skyv 1,5-tommers hullsag over det første lyddemperens utløpsrøret. Skjær gjennom lyddemperen slutt plate, starter maskinen med lav hastighet for å hindre at hullsager sklir ut av lyddemperen. Øk drill hastigheten gradvis inntil hullsag har kuttet helt gjennom slutten plate.
3

Fjern slutten plate fra lyddemperen, ved hjelp av en magnetisk pickup verktøy for å trekke enden plate.
4

Sett et kosteskaft inn i lyddemperen er utløpsrøret. Arbeid kosteskaft opp og ned, til venstre og høyre, og i en sirkelbevegelse. Bruk langsomme, bevisste bevegelser til å svekke den interne sveiser som fester baffel til lyddemperen. Fortsett til baffel og utløpsrøret føler løs.
5

tak i enden av utløpsrøret med skrustikke-grep tang. Vri utløpsrøret fra side til side før det kan trekkes helt ut av lyddemperen.
6

Gjenta prosessen på den gjenværende lyddemper. Start motorsykkel og nyte den nye lyden av din Suzuki C50.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107259.html

Previous:
Next:

motorsykler