Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan koble opp en Stereo til en motorsykkel batteri

Cruising nedover motorveien på en motorsykkel er en spennende for mange mennesker. Hva kan gjøre turen enda bedre er å lytte til favorittmusikken din med et stereoanlegg. Det er mange stereoanlegg som du kan kjøpe som kommer med høyttalere og en fjernkontroll til å betjene den. Alt du trenger å gjøre for å lytte til musikk er å koble enheten til motorsykkelens batteri ved hjelp av de medfølgende strømkablene. Du trenger
Motorsykkel stereo
Vis flere instruksjoner
en

koble fra batteriet fra motorsykkelen. Koble stereo positive makt wire, vanligvis rød i fargen, til den positive batteripolen på motorsykkelen. Koble den negative, eller jordledning, som er svart i fargen, til et stykke bart metall i nærheten av batteriet.
2

Koble høyttalerkablene kjører fra baksiden av høyttalerne på motorsykkelen. Hvis stereo kom med sine egne høyttalere, vil du være i stand til å koble høyttaleren ledningen direkte inn på baksiden av stereoanlegget. Hvis du kobler stereo til innebygde høyttalere, ta hensyn til etiketter på baksiden av radioen for å se plasseringen hver ledning går til.
3

Koble fjernkontrollen ledning fra baksiden av stereo til fjernkontrollen hvis det er én. Du kan også koble hjelpesystemer ut ledningene fra baksiden av radioen til en auxilary enhet, for eksempel en forsterker eller subwoofer hvis du har en. Hvis ikke, må du ikke koble disse ledningene til noe.
4

Koble et element for eksempel en iPod eller MP3-spilleren til "auxilary In"-innganger på baksiden av stereo med et sett med RCA-kabler Hvis du ønsker å spille av musikk fra en ekstern kilde. Hvis du ikke har noen av disse elementene, ikke koble noe til "auxilary innganger." Du kan nå koble til batteriet til motorsykkelen din og bruke bilen og stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110646.html

Previous:
Next:

motorsykler