Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan til Mount Motocross Styre på en YZF600R

Montering høye motocross styret til sport motorsykler som Yamaha YZF600R har vært populær siden starten på slutten av 1980 og "Streetfighter" mani. Indre-city motorsykkel kurerer ville erstatte ødelagte deler med de som har gjort mest fornuftig i sitt yrke. Lange timer ridning gjennom tett trafikk og bygater mente at høye, flate barer var mer komfortable at skrå rase enheter. Mange ryttere nå velger å passe motocross barer til sine sports maskiner for å etterligne utseendet på en streetfighter, eller bare for å lette såre håndledd og nakke som kan komme fra YZF600R sin standard "clip-on" barer. Du trenger:
Wire cutters
Zip bånd
Riser kit
Allen fastnøkkel
Håndkle eller klut
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Bruk wire cutters å klippe zip bånd som holder brems og gass kabler til kroppen og gaffel ben. Trekk forsiktig opp litt slakk slik at du kan montere kontrollene i sine nye høyere stillinger. Vær forsiktig så du ikke å snag eller riv kablene, spesielt brems hydraulikk.
2

Erstatt de opprinnelige zip bånd med de nye, holder kablene i sine nye stillinger. Dette vil gjøre det lettere å hindre at kablene fra binding eller fange når du skal utstyre de høyere barer.
3

Slipp Allen boltene som holder clip-on styret til toppen av de gaffel ben. Den YZF600R har et par korte "clip-on" styret som fester direkte til toppen av gaffel ben. Legg et håndkle eller tøystykke på toppen av tanken din, slik at du har et sted å hvile ut clip-on som ikke vil riv eller vri kablene.
4

Fjern kontrollene fra clip-ons og kast den sentrale baren. Skyv den runde delen av riser kit over toppen av gaffelen beinet, der clip-on delen tidligere hadde vært festet.
5

Slide bremsespakene, gassregulatoren og håndtak på de motocross barer og hvile dem på tanken. Ikke stram boltene ennå, vil du sannsynligvis ønske å omplassere dem når barene er utstyrt
6

Place baren klemmen fra riser kit på toppen av stigerøret.. Plasser motocross barer i klemmen og erstatte den øvre halvdelen. Stram skruene på klemmen og den lange bolten som går gjennom stigerøret med momentnøkkel. Trykket bør settes til 8 fot-pounds.
7

Brann motoren og flytte styret fra venstre til høyre for å sørge for at kablene ikke ulempe. Motoren skal være i gang for å sikre at den nye posisjonen ikke trekke på gassvaieren og forstyrre driften.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111379.html

Previous:
Next:

motorsykler