Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Retningslinje for plassering av Motorcycle Patches på tilstelninger rally

Motorsykkel patcher eller farger er slitt på store offentlige arrangement rally som i Sturgis , Daytona Beach eller Laconia . Disse hendelsene anses nøytral grunn og la rivaliserende klubber å sosialisere . Patches

Motorcycle Club patcher er slitt for å vise klubb tilhørighet. Flekkene er sydd på baksiden av en denim eller skinn jakke med ermene avskåret . De kalles en tre stykke , og har det nasjonale eller internasjonale klubbens navn og logo , sammen med lokallag beliggenhet . Skilt som angir klubb hierarkiet er slitt på forsiden.
One Percenters

offentlige arrangementer som Sturgis tiltrekke opptil 500.000 MC-entusiaster . Patches bæres på ryggen eller merker på forsiden skille mellom sosiale MC-klubber og fredløs klubber. Den én prosent patch er slitt av de fredløse og refererer til den antatte amerikanske Motorcycle Association uttalelse om at 99 prosent av motorsyklister er ærlige , lovlydige borgere.
Territory

Ifølge Mike Walsh av Minnehaha County Sheriff Office, Bandidos lovløse klubb stakes territorielle krav over hele Sør- Dakota og krever andre Sturgis fredløs deltakere til åpent vise flekker som er synlige de er venner av Bandidos eller ansikt mulig trusler .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107508.html

Previous:
Next:

motorsykler