Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette en kjede på en 2000 Honda Rebel 250

Selv om Hondas Rebel 250 er ikke en overmannet motorsykkel, kan den rene enkel riding 250cc cruiser rack opp miles ganske raskt. Følgende faste vedlikeholdsrutiner, for eksempel olje og tennplugg endringer, kan sikre at motorsykkelen vil ha et langt og lykkelig liv. Dessverre, av mange elementer som vil trenger oppmerksomhet, kan erstatte kjedet vises en grad vanskeligere enn gjennomsnittet Rebel eieren kan administrere. Med riktig verktøy og litt forberedelse, men kan kjedet skiftes ut raskt og enkelt i din egen garasje. Du trenger
Metric socket satt
Stikknøkkel
Grinder
Chain breaker verktøyet
Chain pressverktøy
Chain
Vis flere instruksjoner

1

Roter bakhjulet til kjedens kjedelåsen er lett tilgjengelig fra toppen av kjeden.
2

Løsne bakakselen ved hjelp av en 19mm socket. Løsne kjeden Justeringsinnretning på begge sider av bakhjulet ved hjelp av et 6 mm stikkontakt. Skyver du bakhjulet frem til å løsne den gamle kjeden.
3

Fjern tannhjulsdekselet fra venstre side av motoren. Bruk en 6mm kontakten for å skru de to flensforbindelsesskruer som fester dekselet til motoren. Trekk dekselet bort fra motoren.
4

Puss av pinnene fra master lenke side plate. Bruk en kjede breaker verktøy for å tvinge ut stiften av master link. Trekk kjedelåsen fra hverandre for hånd for å bryte den gamle kjeden. Trekk kjeden av motorsykkelen.
5

Plasser den nye kjeden rundt foran og bak tannhjul, ruting det under rammen og looping den over tannhjulene. Hold de løse endene av kjeden sammen.
6

Sett den nye kjedens hovedledd fra baksiden av kjeden. Den samleledd er pinner skal være synlig fra den ytre overflate av kjeden. Plasser kjedelåsen sin side plate over pinnene. Flate pinnene med en kjede trykk verktøy for å sikre master link til kjeden.
7

Fest tannhjulsdekselet til motoren, ved hjelp av en 6mm socket å stramme dekke flenstil bolter. Trekk bakhjulet mot baksiden av motorsykkelen og stram kjeden justerbar. Still ditt kjedestrammingen ved å løsne eller stramme kjeden justerbar til kjedet har 1/2 tommers av slakk mellom tannhjulene. Stram bakakselen med en 19mm socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106919.html

Previous:
Next:

motorsykler