Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Bygge en motorsykkel Seat

Når en motorsykkel sete blir gammel eller ikke lenger er komfortabel, kan du kjøpe et nytt sete, eller du kan gjenoppbygge den gamle. En måte å gjenoppbygge en motorsykkel sete er å fjerne den gamle skum og erstatte det med splitter nytt skum. Imidlertid vil den nye skum ikke komme i form av setet. Dette betyr at du må forme skum selv, noe som kan gjøres med noen få verktøy, litt skum og fritid. Du trenger
skrutrekker
Sparkel
Rebond skum selg Electric carving kniv
Foam lim
Disc jeksel
Spray limet
Staple pistol

Vis mer Instruksjoner
en

Ta setet ut av motorsykkel og sette den på gulvet eller på en arbeidsbenk.
2

Fjern stiftene som brukes til å feste setetrekket til bunnen av setet og trekk deretter setetrekket.
3

Ta ut den eksisterende skum som var festet til setet. Bruk en sparkel hvis det er nødvendig.
4

Place rebond skum over toppen av setet. Markere hvor rebond skum må kuttes med en tusjen markør. Du kan kjøpe rebond skum på nettet eller på noen møbeltrekk butikken.
5

Cut langs den merkede linjen med en elektrisk kniv. La ca 2 inches av ekstra materiale å jobbe med i tilfelle feil. Dette vil gi deg grov form for det nye setet.
6

Spray toppen av motorsykkelen sete og nederst på rebond skum med skum lim. Vent til limet tørke i ca 30 sekunder deretter plassere rebond skum på setet. Vent et par minutter for limet tørke.
7

Kutt rebond skum til formen på den gamle sete med elektrisk kniv. Bruk en plate jeksel å trimme formen på setet.
8

Place setetrekket tilbake på setet for å se hvordan det passer. Hvis dekselet ikke passer til høyre, fortsett å trimme formen på setet med platen jeksel til den passer riktig.
9

Spray rebond skum med spray lim og monter setetrekket over skum . Vent et par minutter for limet å sette deretter feste setetrekket til setet med stift pistol.
10

Sett seteryggen på motorsykkelen for å fullføre prosjektet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107059.html

Previous:
Next:

motorsykler