Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda 1000 Fireblade Specs

The CBR1000RR er en sport sykkel bygget av Honda, basert på Honda racing sykler, som først dukket opp på scenen i 2004. Sykkelen erstattet 954 cc Fireblade og holdt Fireblade kallenavn. Dette senere versjonen har en 600 cc lillebror kalt CBR600RR. 2011-versjonen av CBR1000RR kommer i svart, rød og svart og blå, hvit, oransje og røde farger. Motor

Fireblade har en 999 kubikkcentimeter motor med fire sylindre inline og fire ventiler per sylinder. Ventilene styres av en dobbel overliggende kamaksler konfigurasjon. Den boring og slaglengde på motoren (boringen er diameteren til motorsylinderen og slag er den totale avstanden stempelet opp og ned langs) er 2,99 inches av 2,16 inches. Kompresjonsforholdet i motoren er 12.3-til-en, som er forholdet av volumet mellom stempelet og sylindertoppen før og etter et kompresjonsslag.

Fireblade motor benytter totrinns innsprøytning og tenningen systemet er et digitalt transistorisert type med tredimensjonal kartlegging. Tenningssystemet er styrt av datamaskin.
Chassis

Fireblade bruker en 530 O-ring forseglet kjede som en final drive system for å overføre motorkraft til baksiden hjulet. Motoren har seks hastigheter.

Forstillingen på sykkelen er en 1,7-tommers diameter, invertert patron variabel gaffel med 4,3 inches av reiser. Reise betyr avstanden suspensjonen kan fritt bevege seg opp og ned. Bakhjulsopphenget bruker en link-type, enkelt justerbar sjokk med 5,4 inches av reiser.

Frambremsen har to plater av 12,6-tommers diameter med fire stempel calipers og bakbremsen har en enkelt plate på 8,7- tommers diameter. Foran radial dekk er 1207/70ZR-17 størrelse og bak radial dekk er 2,8 inches bredere 190/50ZR-17 størrelse. Honda selger også en versjon av Fireblade med en anti-lock oppbremsing.
Dimensjoner

Fireblade har en 55,4-tommers akselavstand og et sete ved en høyde på 32,3 inches. Den rake, eller caster vinkelen på sykkelen, er 23,3 grader og stien er 3,8 inches.

Fireblade veier 439 pounds med drivstoff og olje lastet, og har en bensintank som rommer 4,7 liter med en 1,06 gallon reserve tank. Sykkelen har en drivstofføkonomi av 37 miles per gallon og er i samsvar med Environmental Protection Agency utslipp standarder. Honda produserer også en California-versjonen som er i samsvar med California Air Resources Board standarder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109326.html

Previous:
Next:

motorsykler