Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Sett Horn på en Yamaha Road Star

Din Yamaha Road Star er utstyrt med en elektrisk horn som er utformet for å varsle en uoppmerksom sjåfør til ditt nærvær på veien. En skadet eller feil horn setter deg i fare for å bli kjørt av veien eller verre. I motsetning til mange av de andre stjerne modeller, som synlig montere hornene under sitt forgaffelen eller på høyre side av rammen, er en Road Star horn skjult bak fotbetjent girspaken. Selv om denne stillingen reduserer den tilgjengelige arbeidsplass, fjerne og erstatte den defekte horn er ganske ukomplisert. Du trenger
tenningsinnstilling
4 mm unbrakonøkkel
Phillips skrutrekker
10-mm fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Insert motorsykkelens tenningsnøkkelen i tenningslåsen. Vri nøkkelen mot venstre for å låse setet. Ta tak i rytterens del av setet, og løft det opp og bort fra gasstanken. Løft passasjerens delen av setet ut av fangsten i nærheten av bakskjermen. Stille inn setet til side.
2

Fjern motorsykkelens venstre ramme cover, plassert til venstre for rytterens sete rails. Skru av dekselet er montering bolt med en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk spakene på forsiden av dekselet bort fra rammen for å avsløre motorsykkelens batteri. Skru den svarte negative kabelen fra batteriets negative terminal med en stjerneskrutrekker. Trekk kabelen vekk fra batteriet og motorsykkelens ramme.
3

Fjern horn fra sin monteringsbrakett, plassert i nærheten av girspaken på venstre side av motorsykkelen. Skru mutterne på baksiden av braketten, vendt mot motoren, med en 10-mm fastnøkkel. Skru av festeboltene fra forsiden av horn med en 4 mm unbrakonøkkel.
4

Trekk horn bort fra rammen. Trekk paret av kvinnelige elektriske spade endene fra toppen av hornet. Sett den gamle horn til side.
5

Plugg den nye horn inn i motorsykkelens kvinnelige spade kontakter. Bolt den nye horn på horn braketten med en 4 mm unbrakonøkkel. Skru muttere på signalhornets bolter med en 10-mm fastnøkkel. Stram mutterne til 4,5 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Skru negative batteriet kabelen på batteriets minuspol med en stjerneskrutrekker. Skyv tappene på forsiden av rammen lokket inn i rammens gummimaljen. Skru lokket er montering bolt på plass med en 4 mm unbrakonøkkel.
7

Skyv tappen på baksiden av passasjersetet i lås nær bakskjerm. Senk rytterens del av setet i setet låsemekanisme nær bensintanken. Trykk ned på rytterens sete til sete lås mekanismen klikker stengt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110381.html

Previous:
Next:

motorsykler