Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Bleed en Clutch på en Honda V45 Magna

Hondas VF700C, bedre kjent som V45 Magna, var en cruiser stil motorsykkel som ble drevet av en 700 cc V-Four motor basert på VF750 Interceptor sport sykkel. Motorens imponerende effekt kreves stivere enn normalt clutch fjærer for å unngå over-drive overføringen. En hydraulisk operert kobling ble anvendt for å redusere mengden av styrken rytteren for å koble inn eller koble ut clutchen fra overføringen. Imidlertid kan væsken i koblings-krets være forurenset av luft eller avfall, noe som reduserer det hydrauliske trykk og som gir en myk, ineffektiv clutch handling. Du trenger
Phillips skrutrekker
sprøyte
12 mm fastnøkkel
DOT 3 bremsevæske
Shop håndkle Side 8 mm fastnøkkel
3 meter av klar plast slange
Plastic container
Vis flere instruksjoner
en

Løft Magna på sitt senter stand. Vri styret til høyre til clutch master sylinder, som ligger på venstre styret, er helt i vater.
2

Fjern væske reservoaret lokket fra clutch master sylinder, med en stjerneskrutrekker. Dra innvendig membran ut av fluidreservoaret for hånd, og deretter suge ut den gamle bremsevæske med en sprøyte. Fyll Væskebeholderen til tre fjerdedeler av sin maksimale kapasitet med DOT 3 bremsevæske.
3

Plasser en 12 mm fastnøkkel over banjo bolt feste clutch slange til clutch master sylinder . Pakk en butikk håndkle over banjo bolt og skiftenøkkel. Pumpe clutch hendel 5 til 6 ganger, deretter dra spaken helt inn og hold den på plass. Løsne banjo bolt en kvart omdreining, ved hjelp av fastnøkkel, for å tvinge ut noen luft fanget inne i clutch master sylinder. Stram banjo bolt. Gjenta til det er mindre enn 2 mm av bremsevæske innenfor clutch master sylinder, deretter fjerne skiftenøkkel og tørk vekk sølt bremsevæske.
4

Følg clutch slange fra clutch master sylinder til clutch slave sylinder, plassert på venstre side av motoren veivhuset. Trekk gummidekslet av lufteventilen, som ligger på toppen av clutch slave sylinder. Plasser en 8 mm fastnøkkel over lufteventilen, og skyv en 3-fots lengde på klar plast slangen over lufteventilen utløp. Sett den frie enden av slangen inn i en plast container.
5

Etterfyll væske reservoaret med DOT 3 bremsevæske. Pumpe clutch hendel 5 til 6 ganger, deretter trekke i clutch hendelen og hold det på plass. Løsne lufteventilen med 8 mm fastnøkkel en kvart omdreining for å tvinge bremsevæske og innestengt luft ut av clutch slave sylinder og inn i plastrør. Stram lufteventilen med skiftenøkkel din, deretter sakte slipper clutchen spaken for å trekke frisk bremsevæske inn i clutch slange. Gjenta til det er mindre enn 2 mm av bremsevæske i væske reservoaret.
6

Inspiser fargen og tilstanden til bremsevæske fanget i plastrør, samt luftbobler eller rusk. Ideelt sett vil bremsevæske være klar og lys gul i fargen. Fortsett lufting av clutch slave sylinder, hvis bremsevæske er mørk eller om det er luft hull eller fremmedlegemer i røret.
7

Pull i clutch hendel for å teste det hydrauliske trykket i clutch-systemet. Spaken skal føle seg fast og vil utvide raskt tilbake i posisjon når den slippes. Re-luft clutch master sylinder og clutch slave sylinder, hvis clutch hendel føles myk og ikke svarer.
8

Trekk plastrør av lufteventilen, ved hjelp av en klut. Fjern fastnøkkel og skyv gummidekslet over lufteventilen, for hånd. Etterfylle væske reservoaret halvveis med DOT3 bremsevæske, og skyv den indre membranen i reservoaret. Reinstallere reservoaret lokket, med en stjerneskrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111466.html

Previous:
Next:

motorsykler