Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Instruksjoner for et oljeskift på en Suzuki GZ250

The 249cc, ensylindret GZ250 er en av Suzukis minste motorsykler tilgjengelig i USA Dette lille og lett å ri motorsykkelen har blitt et populært alternativ for nye ryttere som er mer interessert i en cruiser-stil maskin. Mens nye motorsyklister vil finpusse sine kjøreferdigheter ombord GZ250, tilbyr maskinen også en innføring i grunnleggende motorsykkel vedlikeholdsrutiner, for eksempel regelmessige oljeskift, på grunn av sin relativt enkle design. Disse oljeskift er grei, krever bare noen få håndverktøy, og bør gjøres etter de første 600 miles deretter i 3000-mils mellomrom. Du trenger:
17 mm socket
Stikknøkkel
Oil pan
Håndklær
10 mm socket
Olje-filter element
trakt
2 qts.motor olje , SAE 10W40
Vis flere instruksjoner
en

starte motorsykkelen og la motoren gå på tomgang i fem minutter, slik at oljen varmes opp og utvide. Stopp motoren etter at oljen er varmet og parkere motorsykkelen på sin kick stand.
2

Finn olje-drain plug, sentrert på undersiden av motoren bak spark stand. Plassere en bunnpannen under bunnpluggen. Ved hjelp av en 17 mm-kontakten, ta ut bunnpluggen og la oljen å tømme fra motoren. Løft motorsykkel stående for å fullstendig tømme olje fra motoren. Tørk spissen på pluggen med et rent håndkle før re-sette pluggen inn i motoren. Skru tappepluggen på motoren for hånd til den sitter mot motoren og stram en ekstra halv omdreining med en pipenøkkel.
3

Finn round olje-filter dekselet på høyre side av motoren, identifiseres ved tre acorn nøtter rundt kanten av dekselet. Presse mot olje-filter dekselet som du fjerne eikenøtt nøtter med en 10 mm-kontakten. Trekk dekselet bort fra motoren. En liten mengde olje kan lekke fra dekselet, tørke det bort med et rent håndkle. Trekk filteret fjær og olje-filterelement ut av motoren.
4. Sett

den åpne enden av den nye olje-filterelementet inn i motoren. Plasser fjæren inn i den runde holderen på innsiden av den olje-filterdekselet. Ha olje-filter dekselet på motoren og hold den på plass mens du strammer de eikenøtt nøtter med en 10 mm-kontakten.
5

Skru av olje-lokket på høyre side av motoren og sette en trakt inn i filler halsen. Sakte legge opp til 1,5 liter fersk SAE 10W40 motorolje. Fjern trakten og tørk vekk eventuelt søl med et rent håndkle før du skrur den olje-lokket på plass.
6

Start motoren og la den gå i ett minutt. Stopp av motoren og knele på høyre side av motorsykkelen. Ta tak i høyre håndtak og trekk motorsykkel i en oppreist posisjon. Oljen skal fylle runde olje-nivå måle på høyre side av motoren. Hvis oljenivået er under "F"-merket på måleren, senke motorsykkel på sin kick stå og legge en liten mengde olje i gjennom olje-filler halsen og sjekke oljenivået på nytt. Gjenta om nødvendig til oljen er på nivå med "F"-merket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107172.html

Previous:
Next:

motorsykler