Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan justere Motorsykkel Drive Belter

Produsentene av de fleste cruiser motorsykler har gjort unna med rotete drivkjeder i favør av laftet gummi drivreimer. Selv om det er mye mindre vedlikehold involvert med et belte i motsetning til en kjede, vil stasjonen beltet fortsatt trenger periodiske justeringer for å holde den fra å gjøre feil på veien. Hvis du kan håndtere en skiftenøkkel, ikke bruke penger på en butikk på belte justeringer når du kan gjøre det selv i løpet av få minutter. Du trenger
Remspenningen verktøy (tilgjengelig på motorsykkel forhandlere)
Chalk
Skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett giret i nøytral .
2

Plasser motorsykkelen på midten stå slik at bakhjulet er ut av bakken.
3

Roter bakhjulet sakte og finne den få øye på beltet der den er på sitt trangeste. Gjør dette ved å trykke ned på beltet direkte i mellom foran og bak belte tannhjulene med et belte spenning verktøyet. Sjekk beltet i flere forskjellige stillinger for å finne punktet hvor spenningen er på sitt mest på reimspenningen verktøyet. Lag et merke med kritt på stramt spot.
4

Roter bakhjulet slik at kritt mark er på bunnen av beltet direkte i mellom fremre og bakre tannhjul.

5

Sjekk sykkelen eiere for å finne de riktige remspenning spesifikasjoner. Trykk ned på kritt merke på remmen med spenning verktøyet. Vær oppmerksom på at beltet ikke trenger å bli justert hvis spenningen verktøyet leser riktig stramming spesifisert i manualen.
6

Løsne bakakselen mutter med en skiftenøkkel i en retning mot klokken . Drei av bakhjulenes Justeringsinnretning på hver side av svingearmen et likt antall vindinger med en skiftenøkkel i den retning som trengs for å enten stramme eller løsne remmen. Sjekk strammingen med beltet spenning verktøyet.
7

Stram bakakselen mutteren med urviseren med en skiftenøkkel når riktig spenning er oppnådd i trinnet ovenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106707.html

Previous:
Next:

motorsykler