Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley Evo Motorspesifikasjon

The Harley-Davidson Motor Company introduserte Evolution motor, ofte referert til som "Evo" motor, i 1984 som en erstatning for Shovelhead. Et annet navn som ble gitt til motoren var "Blockhead" på grunn av den distinkte rektangulær form hodene på V-Twin drivkraft ble gitt. Dette kallenavnet ble utvidet til alle de tradisjonelle Harley-Davidson-motorer, fordi standout forme motoren tok har vært telekort for alle motorer gjort av selskapet. Transmission

Evo-motoren har en fem-trinns girkasse som er avhengig av en fotpedal clutch. Transmisjonen er strengt manuell, så ingen sykler med Evo motorer har de automatiske girkasser som mange "cruiser" sykler er utstyrt med. Hver av de fem hastigheter at Evo overføringsanlegg bruker er forover, så det er ikke drevet utstyr for å snu sykkelen. Sikkerhetskopiering sykkelen opp er gjort manuelt og i nøytral. Girene i Evo girkasse er konstant mesh, noe som betyr at når den står i gir, er det hele tiden drevet av sykkelens kjeden som det maskene med sykkelens drivverk.
Engine Size

Evo-motoren er en av de større motorene blant produksjon motorsykler, med en samlet størrelse på 82 kubikk inches, eller 1340 cc, i sine to, 45-graders-vinklede sylindere. På grunn av motorens totale størrelse og forskyvning forhold, tar det nesten volumet av motorens olje som kreves for å smøre en kompakt bil - nesten 4 liter. Selv om motoren er stor, det innlegg drivstofføkonomi på litt over 50 miles per gallon på motorveien og mer enn 40 mpg i bytrafikk.
Fuel Delivery
< p> Avhengig av motorsykkelen Evo motoren er innlemmet i, drivstoff levering systemet er enten forgasser, noe som betyr at motoren er avhengig av en forgasser enhet for å oppnå en målt drivstoff inntak, eller drivstoff-injisert, med en målt skudd av drivstoff som er under trykk og levert til sylinderen. Evo-motoren har en forbedret form for innsprøytning som er tidsbestemt sekvensielt inn hver injeksjon port.
Andre spesifikasjoner

Harley Evo er en luftkjølt, twin- ventilers motor. Motoren drives enten av en overhead ventil og fire single-lapp kamaksler, når det brukes i Sportster sykler, eller av en fire lapp kamaksel funnet over veivakselen i de større sykler, ofte referert til som "Big Twin" sykler. I begge tilfeller kamakselen eller kamaksler er girdrevne. Indre diameter og slaglengde målinger kan også variere avhengig av sykkelen. For eksempel, i de større Big Twin sykler, er Evo 1200cc er boringen 3,5 inches og hjerneslag er 3,81 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109665.html

Previous:
Next:

motorsykler