Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre en Harley Road konge

Mens mange mennesker elsker aksjen Harley-Davidson Road King, andre synes det er et perfekt lerret for sin kunstneriske visjon. Før du drar for å bruke pengene på deler og tilbehør, gjøre utformingen lekser foran datamaskinen. Harley-Davidson Customizer verktøyet er ikke bare moro, det gir deg muligheten til å utforske alle de tilgjengelige alternativene for å endre den eksisterende Road King, eller bygge en helt ny en. Instruksjoner
Genuine Motor Accessories Customizer for nye eller brukte
en

Besøk Customizer verktøyet på Harley-Davidson nettside. Åpne en konto eller fortsette uten å åpne en konto (se trinn to). Klikk på "Logg inn til Min Garage" link tre fjerdedeler av veien ned på siden på venstre side. Klikk på "Opprett profil"-linken halvveis ned på siden på høyre side. Fyll inn din e-post adresse, passord, navn og fødselsdato. Rull ned for å lese hele skjemaet. Klikk på "Lagre" knappen nederst til venstre på siden. Klikk på "Tilbake til innlogging"-knappen øverst på siden på høyre side. Skriv inn din e-postadresse og passord i feltet øverst i venstre hjørne. Klikk på "Logg inn"-knappen.
2

Klikk på "Touring"-knappen på toppen navigasjonsmenyen. Klikk på motorsykkel modell ikonet tittelen "FLHRC." Klikk på "Lager" fra drop-down menyen. Klikk på den fargen du ønsker fra fargen boksene under Road King bilde på høyre side. Klikk på den lille boksen under Road kong bilde på venstre side når du ønsker å se motsatt side av motorsykkelen bilde.
3

Gjennomgå "kategorier" nederst på siden. Bestem hvilke endringer du ønsker å gjøre til Road King-modellen, husk budsjettet og smakspreferanser. Velg fra følgende kategorier for å endre din lager Road kong modell: Vesker og bagasje; Dekorative samlinger, Elektronikk, måleinstrumenter, konsoller, motorkomponenter, Eksos, Foot Controls, Front End komponenter; Håndkontroller; Skap og ryggstøtte, Screamin 'Eagle; Seter ; Felger & kjedehjul, frontruter. Bestemme hvilken kategori for å se første og klikk på den for å avsløre enten ett eller flere foto alternativer. Klikk på bildet for alternativet du er interessert i visning. Lese beskrivelsen av utstyret på den høyre side av siden. Gjennomgå noteopplysninger som "Viktig informasjon" og "Andre deler i samlingen." Klikk på "Install on Bike"-knappen hvis du velger å legge til alternativet til din Road kong modell. Endringen umiddelbart gjenspeiles i bildet. Fortsett å velge alternativer, eller gå videre til neste kategori for å gjenta disse trinnene for å bygge din egen unike Road Kongen.
4

Klikk på "Legg til arbeidsbok" knappen hvis du har opprettet en profil. Klikk på "Lagre"-knappen. Klikk på "My Garage" i verktøylinjen øverst og klikk Road King koblingen i kroppen på siden. Gjennomgå ferdig Road kong accessorized med dine valg. Bla gjennom listen av tilbehør du har lagt til, som er oppført på høyre side av siden sammen med prisene på hvert enkelt tilbehør, eller klikk på "List View" fra toppen navigasjon. Sjekk prisene for å avgjøre om det tilbehøret du har valgt er i budsjettet. Fjern alternativer eller klikk på "Browse Online Catalog" for å legge enda flere alternativer. Hvis du kjøper en ny Road King, klikk på "Beregn en Payment" og gjennomgå den totale prisen med en månedlig betaling som er beregnet for deg. Endre noen av feltene for å gjenspeile ulike renter eller månedlige betalingsalternativer. Klikk på ikonene øverst til høyre på siden for å lagre sykkelen du har opprettet, skrive ut en liste over ekstrautstyr du har valgt, dele via e-post, finne en forhandler i ditt område, eller handle Genuine Motor Accessories online katalog for mer tilbehør.
5

Last ned en kreditt søknad ved å klikke på "Download Credit Application" PDF link hvis du kjøper en ny Road konge. Klikk på "Finn en forhandler" linken for å finne en Harley-Davidson forhandler i ditt område. Kjøp Road King du har designet. Alternativt, hvis du allerede eier en Road King, kjøpe de delene du har valgt og installere i henhold til instruksjonene som følger med maskinvaren, eller leie en Harley-Davidson forhandler eller andre Harley mekaniker til å installere dem for deg.

Shop for etter-markedet Deler og acessories
6

Handle på nettet for etter-markedet deler. Flere etter-markedet deler leverandører for Harley-Davidson motorsykler er tilgjengelige.
7

Bestill kataloger fra etter-markedet deler og tilbehør distributører. Gjennomgang kataloger, gjøre notater om tilbehør som interesserer deg. Snakk med andre som kanskje har erfaring med disse produktene for å få deres tilbakemeldinger.
8

Besøk etter-markedet deler og tilbehør nettsteder med produkter for Harley-Davidson. Søk etter søkeord som "Harley-Davidson eksosanlegg", "football motorsykkel seter", "motorsykkel saddlebags", "dekk for Harley-Davidson", "bagasje for Road King," "fairings for Road King," "hjul for Harley -Davidson "og" elektroniske komponenter for Road Kings ".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109168.html

Previous:
Next:

motorsykler