Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire et batteri til en Bike

Som en bil, bruker en motorsykkel (også kalt en sykkel) et batteri til å lagre elektrisk strøm generert av motorsykkelens dynamo. Motorsykkel batterier er mye mindre i størrelse enn bilbatterier, og er vanligvis vurdert ved 12 volt DC. Kabling en 12-volts motorsykkel batteri til en sykkel er en enkel oppgave som du enkelt kan oppnå. Du trenger
Åpen fastnøkkel (10mm)
Rag
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motorsykkel motor og sørg for at tenningsnøkkelen er i "Off" posisjon. Fjern motorsykkel sete for å se det gamle batteriet. Ta av noen festestroppe og koble fra minuspolen kontakt, ved hjelp av en 10mm fastnøkkel. Koble den positive terminalen, med samme 10mm fastnøkkel.
2

Skyv batteriet ut. Rengjør innsiden av batterirommet med en våt fille. Rengjør motorsykkelens positive og negative trådendene med en stålbørste til å fjerne rust eller syre.
3

Skyv det nye batteriet forsiktig inn i batterirommet og sørg for at den sitter støtt på bunnen av huset. Sett på holde stroppen på toppen av batteriet. Fest den positive kabelen (rød) til den positive batteripolen, og stram ved hjelp av en 10mm fastnøkkel. Fest den negative kabelen (svart) til den negative terminalen, og stram tilkoblingen. Ikke stram skruene, da dette kan skade terminalene.
4

Skyv plastdekselet tilbake over batteriet og sette det motorsykkelens sete. Start motorsykkel motor for å teste tilkoblingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110743.html

Previous:
Next:

motorsykler