Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Service Tips for en Honda Gold Wing

Introdusert i oktober 1974 og produseres den dag i dag, har Honda Gold Wing blitt en av de mest populære touring motorsykler gjennom tidene. Den makt, holdbarhet og luksus funksjoner i Gold Wing har gjort sykkelen så populær over hele verden at "Cycle World" magasinet har vurdert det i sin "Topp 10 sykler" 17 ganger. Honda Gold Wing er også kjent for enkelt vedlikehold, men det betyr ikke at du bør overse din favoritt to-wheel limousin. Den vedlikeholdsplan

bruksanvisningen og tredjepart reparasjon håndbøker, hvis du velger å kjøpe dem, er gode kilder til informasjon om din Honda Gold Wing, men husk at de fleste håndbøker er skrevet for rettferdig nye sykler. Dersom din sykkel er eldre enn 10 år, bør du doble mekaniske vedlikeholdsintervallene i manualen. Dette gjelder ikke for oljeskift, siden de fleste nye motorolje er nå mer holdbare på grunn av teknologiske fremskritt.
Brake Fluid og Bremser

Bremser er de mest essensielle del av motorsykkelen, siden de er alt som står mellom deg og en alvorlig ulykke. Vedlikeholde dem med omhu. Kontroller bremsevæske og bremser hver 600 kilometer, og erstatte væske hvert år eller 4000 miles. Bremseslangene bør også regelmessig skiftes ut hvert fjerde år, eller når sprukket eller skadet. Alltid være sikker på at det ikke er luft i bremsesystemet. En myk følelse i bremsehendelen kan tyde på luft i linjene, som, hvis venstre ukorrigert, kan det føre til tap av kontroll eller en ulykke.
Dekk
< p> Dekkene er den nest viktigste delen av Gold Wing. Under ingen omstendigheter bør de bli neglisjert og venstre ukontrollert. Dekktrykket bør sjekkes hver måned. Retten dekktrykk kan bli funnet på dekk plakat eller i brukermanualen. Se opp for slitebanen slitasje også, spesielt på fremre dekk fordi de er absorberende full effekt av bremsing Bruk alltid riktig type dekk som anbefalt av Honda.
Oljeskift
< p> Oppgaven med Motoroljen blir ofte referert til som den enkleste vedlikehold jobben. Men mange mennesker glemmer å utføre denne enkle, men nødvendig, prosedyren. Regelmessig oljeskift kan dramatisk øke levetiden på din Gold Wing, så må du ikke bruke motorsykkelen om oljen er gammel eller svært skittent.
Bestilling av deler

Bestille en del er veldig enkelt - bare ett klikk unna, faktisk. Det globale markedet er fylt med alle slags deler, både nye og renoverte. Problemet er at mange av de delene du finner på nettet er av svært dårlig kvalitet. For å unngå dårlig kvalitet delene du bør alltid kjøpe bare Honda-sertifiserte delene, helst fra din nærmeste Honda-forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110066.html

Previous:
Next:

motorsykler