Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Handle jeg etter en GSXR ?

Suzuki gjør et bredt spekter av motor -cross og motorsykkel produkter . En linje av sport motorsykler i Suzuki familien er GSX -R . Suzuki sier at GSX -R sykkel er bygd for kraft og ytelse. Typer

Suzuki lager tre typer 2011 GSX -R sykler . Den primære forskjellen mellom alle tre sykler er størrelsen . De kommer i en 999cc , 750cc og 599cc modell. Standard fargevalg for alle tre er blå med hvite og røde detaljer . I tillegg inneholder hver modell en unik bremsing og opphengssystem . En av de første trinnene i å kjøpe en GSX -R undersøker de funksjonene du ønsker å innlemme i din nye sykkel og bestemmer seg for en modell .
Pris

Når bestemmer seg for hva sykkelen for å kjøpe, er prisen alltid en faktor. Den 999cc starter på $ 13 599 , de 750cc starter på $ 11 999 og 599cc starter på $ 11,599 . Prisen vil variere basert på sykkelen stil og ekstra tilbehør .
Fullføre salget

Suzuki tilbyr ikke et alternativ å kjøpe en GSX -R online , men det har en butikk locator funksjonen på sin hjemmeside. Avhengig av dine behov for kreditt , kan en Suzuki representant hjelpe deg med finansiering, spesielle priser og fullføre salget .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110386.html

Previous:
Next:

motorsykler