Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en bakbremsen på en 2003 Yamaha R6

Selv om en 2003 Yamaha R6 er bakbremsen er sjelden brukes under aggressive riding situasjoner, er det nødvendig å trygt stoppe under normal street riding. En lekker bremsekalippernes eller master sylinder kan være farlig hvis bremsevæske kontakter bakhjulet, som oftest fører til et tap av trekkraft. Likeledes kan en skjev bakbremsen rotor skape kraftige vibrasjoner og wobbling. For det meste kan fjerne hele bakre bremse-systemet som helhet gjør det lettere å skifte ut de enkelte komponenter. Arbeid tider kan variere, men regner med å bruke minst en time på jobben. Du trenger
12mm skralle fastnøkkel
5 mm, 6 mm og 8 mm unbrakonøkkel Side 8 mm og 32 mm socket
Tenger
strikken
Svingarm stativ
Pipenøkkel
10-mm kombinasjonsnøkkel
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
Brake Caliper, Brake Pad og Master Cylinder fjerning
en

Skru den bakre Kalipper er bolter, ved hjelp av en 12 mm skralle fastnøkkel. Løft bøylen ut av bakhjulet er bremse rotoren. Trekk den bakre caliper brake linje ut av plasten støtte på bakre svingarm.
2

Trekk gummi pluggen ut av siden av bremsekalippernes å få tilgang til bremsekloss pin. Skru av bremsekloss pin, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Trekk bremseklossene og deres beholde klippet ut av bøylen.
3

Trekk splinten ut dreieskruen på sammenhengen koble den bakre bremsepedalen til bakbremsen master sylinder, med en tang. Skyv dreieskruen ut av sammenhengen.
4

Skru den bakre brake master sylinder er bolter, ved hjelp av en 5 mm unbrakonøkkel. Flg stålrøret på toppen av den bakre bremse hovedsylinderen til fluidreservoaret montert på rammen. Skru av væske reservoarets bolt, med en 8 mm-kontakten.
5

Trekk hele bakbremsen forsamlingen bort fra motorsykkelen.
Rear Brake Rotor fjerning

6

Løsne bakbremsen rotorens bolter, med en 6 mm unbrakonøkkel. Rull motorsykkelen frem litt for å få tilgang til de gjenværende boltene.
7

Fjern den bakre bremsekalippernes, som vist i del 1, og suspendere den fra passasjer foten pinne, ved hjelp av en strikk ledningen. Løsne bakakselen mutter, ved hjelp av en 32 mm-kontakten. Løsne kjeden justerbar på begge ender av bakakselen, med en 10 mm fastnøkkel.
8

Løft bakhjulet ut av bakken, ved hjelp av en svingarm stand. Skyver du bakhjulet fremover og dra kjedet ut av bakre tannhjul.
9

Skru den bakre aksel mutteren helt og trykk akselen ut av bakhjulet og svingarm, med en gummihammer. Senk støttehjul på bakken.
10

Sett bakhjulet på et par tre blokker for støtte, vendt mot bremse rotoren oppover. Skru av brems rotor boltene helt, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel, og trekk rotoren ut av hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109346.html

Previous:
Next:

motorsykler