Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kan jeg sjekke oljen på en 1998 Harley-Davidson Fatboy?

Regelmessige Oljenivåmerket sjekker er en viktig del av å opprettholde en 1998 Harley-Davidson Fatboy, men det er ikke nok å sjekke bare motorens olje forsyning. I motsetning til andre motorsykler, Harley-Davidson-maskiner bruker tre separate væske for å smøre sine motorer, girkasser og primære drivsystemer. Nivåene og betingelsene i disse væskene bør sjekkes ofte, spesielt før en lang tur, for å hindre slitasje og skader forårsaket av olje sult. Fremgangsmåten er enkel nok for de fleste å oppnå i mindre enn 15 minutter. Du trenger
Motorsykkel stand
Shop fille
20W50 motorolje
Primary væske
Torx-27 skrutrekker
Transmission fluid
Vis flere instruksjoner

en

Start motorsykkel og ta det for en kort, fem-minutters tur for å varme opp motorsykkelens oljeforsyning grundig. Slå av motoren og plasser motorsykkelen på en stand i vertikal posisjon.
2

Fjern peilepinnen fra oljetanken under høyre side av setet. Tørk av peilepinnen med en ren klut og sett den helt inn i oljetanken. Trekk peilepinnen og kontroller oljenivået i forhold til indikatoren på peilepinnen. Legg en liten mengde 20W50 motorolje inn i oljetanken å heve oljenivået peilepinnen fulle mark. Kontroller oljenivået og sett peilepinnen inn i oljetanken.
3

Trekk ut peilepinnen fra høyre side av transmisjonshuset. Tørk av peilepinnen med en ren klut og sett den inn igjen transmisjonshuset. Trekk peilepinnen og inspisere overføring væske nivå i forhold til indikatoren på peilepinnen. Tilsett en liten mengde overføring væske inn i transmisjonshuset for å heve væskenivået til peilestaven er full-merket. Kontroller væskenivået og sett peilepinnen inn transmisjonshuset.
4

Fjern boltene fra omkretsen av den store, runde clutch inspeksjonsluke på den ytre primære dekselet med en Torx-27 skrutrekker. Trekk dekselet og dens pakning bort fra den ytre primære dekselet. Legg merke til den primære væske-nivå i forhold til bunnen av clutch sammenstillingen plassert innenfor det primære dekselet. Legg små mengder av primærfluid til den primære via clutchen inspeksjonsåpning for å heve den primære væskenivået til den berører bunnen av clutchen sammenstillingen. Installere clutch inspeksjonsluke og pakningen på ytre primære dekselet. Refasten clutchen inspeksjon dekke sin bolter med en Torx-27 skrutrekker.
5

Fjern motorsykkel fra stå senk den på sin kick stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107431.html

Previous:
Next:

motorsykler