Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en 1991 Harley Heritage

Grunnleggende vedlikehold for en 1991 Harley-Davidson Heritage Softail Classic motorsykkel er ganske enkel, ofte involverer drenering og utskifting av motorens olje forsyning og væsker som brukes av overføring og primære stasjonen . Standard praksis for Harley-Davidson er å endre overføring og primære stasjonen væsker sammen med oljen. Harley-Davidson eiere kan oppnå dette på en helg ettermiddag ved hjelp av vanlige håndverktøy. Varmer opp motorsykkelen og dens oljeforsyning kan bidra til å gjøre oppgaven enklere, men ta deg tid til å finne forskjellige tappepluggene før du begynner å hindre brenne deg på motorens overflate. Du trenger
Tjenesten stå
Flat skrutrekker
Catch pan
Butikk filler
3 qts. 20W50 motorolje
T-27 og T-40 Torx skrutrekkere
1 qt. girolje
1 qt. primærfluid
Vis mer Instruksjoner
Motor Olje og oljefilter
en

Monter motorsykkelen på en tjeneste stå å holde den i vertikal stilling. Finn oljetanken er avløpsslangen på venstre side av rammen under transmisjonshuset. Finn girolje tappepluggen under overføring deksel på venstre side av transmisjonshuset. Finn den primære væske bunnpluggen rett under den runde derby dekselet på den ytre primære dekselet.
2

Skru av oljetanken er filler cap. Løsne oljetanken renne slangeklemme med en flat skrutrekker og dra pluggen ut av hullet. Tapp oljen i en fangst pan. Rengjør avløpsslangen, og plug med en butikk fille. Stikk støpselet inn i avløpsslangen og stram klemmen med en flat skrutrekker.
3

Skru av oljetanken er filler cap. Løsne oljetanken renne slangeklemme med en flat skrutrekker og dra pluggen ut av hullet. Tapp oljen i en fangst pan. Rengjør avløpsslangen, og plug med en butikk fille. Stikk støpselet inn i avløpsslangen og stram klemmen med en flat skrutrekker.
4

Fyll oljetanken med 3 qts. av fersk 20W50 motorolje. Skru av oljepåfyllingslokket tilbake på oljetanken.
5

Start motoren og se etter oljelekkasjer på olje avløpsslangen og oljefilter. Stopp motoren og trekk avløpsslangen er klemme eller olje filter etter behov.
Transmission and Primary Fluids
6

Skru overføringen er tanklokket. Fjern transmisjonshuset er bunnpluggen med en T-40 Torx skrutrekker. Renne overføring væske i en fangst pan. Rengjør pluggen i spissen og dreneringshull med en butikk fille. Skru pluggen inn transmisjonshuset og skru det fast med en T-40 Torx skrutrekker.
7

Fyll transmisjonshus med en qt. av fersk girolje. Skru til transmisjon tanklokket tilbake på transmisjonshuset.
8

Fjern alle tre bolter fra den primære sin runde derby dekselet og den primære bunnpluggen med en T-27 Torx skrutrekker. Drenere den primære væske i et avløp pan. Rengjør den primære er dreneringshull og tappepluggen med en butikk fille. Skru pluggen inn i primær dekselet og skru det fast med en T-27 Torx skrutrekker.
9

Hell frisk primære væske inn i primær dekselet. Fyll den primære til væsken er bare berøre bunnen av clutch kurven på innsiden av den primære dekselet.
10

Plasser derby dekslet på den primære dekselet. Stram alle tre derby dekke bolter med en T-27 Torx skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107432.html

Previous:
Next:

motorsykler