Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Kawasaki ZX 10 Specs

Kawasaki Ninja ZX-10R mottatt flere nye funksjoner for 2010 årsmodell. Ny styling til Fairings og cockpit indre øke sykkelens aerodynamiske egenskaper og utseende. Sykkelen er designet for både vei og bane bruk, slik at hver type rytter å nyte de funksjoner og stil på 10R gir. Kraft og ytelse

2010 Kawasaki ZX-10R har en lett, væskekjølt, firetakts, inline fire-sylindret motor med et slagvolum på 998 cc. Det er også spesialdesignede finnene på oljekjøler, som fremmer høy effektivitet varmespredning. Den seks-trinns girkasse har en endelig reduksjon ratio på 17/41 og en justerbar back-overbelastningsvern som hjelpemidler i å gi stabilitet under kraftig oppbremsing.

Bremsene foran har Tokico radial-mount calipers som bruker doble pads for bite og kontroll, mens 310 mm skiver tillate varmespredning som opprettholder bremsene 'følelse og reaksjonsevne.
størrelse, ergonomi og Aerodynamikk

ZX-10R veier 458.6 pounds (egenvekt), og tiltak på 83,1 med 28 av 44,7 inches (LHB). Setet sitter på 32,7 inches og akselavstanden er 55,7 inches. Drivstofftanken kapasitet er 4,5 liter.
P Som en rytter, vil du få høye nivåer av kontakt med sykkelen på grunn av plasseringen av bakre ramme, sete og tank. Mens du lener deg inn i en kurve, kan du hvile inni armen på blusset tank for komfort og motta tilbakemeldinger fra sykkelen. Speilene er montert høyt og har integrert blinklys, de gir deg bedre sikt bakover og bidra til å minimere skadene i tilfelle sykkelen velter

2010 ZX-10R er slankere enn forgjengeren og er utformet for. "slice gjennom atmosfæren" i henhold til Kawasaki hjemmeside.
Egenskaper

Kawasaki bruker UV-blokkerende glass på instrumentpanelet, noe som åpner for enklere å lese de ringer mens du sykler. Turtelleren bruker en "grønn sone" for å hjelpe deg å holde motoren der du vil ha den.

Farger for 2010 Ninja ZX-10R er enten metallic gnist svart eller limegrønn /pearl stjernestøv hvit.

Sykkelen er spor-dagers klar, med flyttbare speil, bilskilt og bakre blinklys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108056.html

Previous:
Next:

motorsykler