Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Out sykkelstyre på en Yamaha V-stjerners

De styret på din Yamaha V-Star motorsykkel er utrolig vanskelig å bytte ut. Selv om det synes så enkelt som unbolting dem fra stigerør på styring klemme, er styret knyttet til en rekke brytere, kabler og kontroller som må fjernes først. Mens oppgaven er ikke vanskelig, det er ganske tidkrevende, så sette av nok tid til å gjøre jobben skikkelig uten rushing. Du trenger
Phillips skrutrekker
10-mm fastnøkkel
4 - og 6-mm Allen fastnøkkel
Razor
Venstre hånd grep
Håndtak sement
Vis flere instruksjoner
en

fjerne plast strips som fester det elektriske anlegget på begge sider av styret. Koble fra ledningene koblet til den fremre brems bryteren og clutch vippebryter på høyre og venstre håndtak, henholdsvis.
2

Løsne clutch kabel adjuster låsemutteren for hånd, deretter vri justeringsskruen med klokken til den sitter mot clutch hendel abbor å løsne clutch kabelen. Trekk clutch kabelen ut av kanalen kuttet i regulatoren, spak abbor og clutch hendel. Trekk kabelens ende fat ute av klemmen på bunnen av koblingsspaken. Sett clutch kabelen til side. V-Star-modellene er utstyrt med en hydraulisk clutch kan hoppe over dette trinnet.
3

Fjern de to boltene som fester øvre og nedre bytte hus på venstre styret med en stjerneskrutrekker. Trekk bytte bolig fra hverandre, og deretter fjerne det fra styret.
4

Trekk enden cap ut av venstre hånd grep. Skyv håndtaket på langs, med et barberblad, så skrelle grepet ut av styret. Løsne bolten under clutch hendel abbor med en 10-mm fastnøkkel, og dra hele abbor av styret.
5

Skru boltene fra forsiden brake master sylinder er festet på høyre håndtak ved hjelp av en 4 mm unbrakonøkkel. Trekk master sylinder vekk fra styret.
6

Fjern de to boltene som fester de øvre og nedre bytte hus på høyre håndtak med en stjerneskrutrekker. Trekk den øvre bytte bolig vekk fra styret for å få tilgang til gasshåndtaket og kabler. Trekk gassvaierens fat ender ut av fangstene på gassen flens. Senk bryterhuset bort, og skyv gasshåndtaket av styret
7

Trekk gummi caps av styret stigerør er festeboltene. Skru ut boltene med en 6-mm unbrakonøkkel, og løft øvre stigerør caps av styret. Trekk styret bort fra motorsykkelen.
8

Monter nye styret bort på stigerør, og installere de øvre stigerør caps, med en 6-mm umbraconøkkel for å stramme festeboltene. Monter håndtak kontroller, med unntak av venstre hånd grep etter den omvendte metoden for fjerning
9

Spre en liten mengde hånd grep sement på den indre kanten av erstatning venstre hånd grep. Skyv håndtaket på styret, ved hjelp av en enkelt bevegelse, til den sitter mot venstre bryteren forsamlingen. Klem grep, og hold den der i 30 sekunder for å sette sement.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109712.html

Previous:
Next:

motorsykler