Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Victory Eksos Instruksjoner

Victory spesialiserer seg i markedet etter eksosanlegg for motorsykler. Disse eksos kan installeres for dekorative, ytelse eller reparasjon grunner. En chrome eksos kunne tilføre verdi og stil på motorsykkelen. Andre varianter av eksos kunne legge litt makt. Og selvfølgelig, bytter ut en gammel eksos som er for høyt, er kjedelig å høres, eller funksjonsfeil annen grunn til å installere en etter marked system. Til tross for mange typer eksos Victory tilbud og de mange typer motorsykler, er installasjonen i utgangspunktet den samme. Du trenger
Motorsykkel instruksjonsboken
WD-40
Skiftnyckel
Eksos pakning
Anti-seize smøremiddel
Shop fille
Vis flere instruksjoner

en

Fjern det gamle eksos fra motorsykkelen. Smør boltene som holder eksosen på plass med WD-40. La WD-40 for å suge på i 10-15 minutter. Løsne og fjern skruene ved å vri dem mot klokken med en skiftenøkkel. Trekk eksosen bort fra motorsykkelen med hendene.
2

Løsne den gamle pakningen fra innsiden av motorsykkelens eksos port. Det sitter flere inches inne i hullet som du nettopp fjernet eksosrøret. Løsne og fjernet noen bolter som holder pakningen på plass. Trekk pakningen ut av eksos port med hånden. WD-40 vil bidra til å fjerne og korroderte eller stram boltene.
3

Fjern karbon, smuss og annen oppbygging fra områdene på motorsykkelen som du fjernet eksosrøret og pakning . Tørk av motorsykkelen med en butikk fille.
4

Dypp ny pakning i glidemiddel.
5

Sett inn den nye pakningen i eksos porten fra som du fjernet den gamle pakningen. Feste pakningen på plass ved å sette inn og stramme boltene i hullene i pakningen og eksos port.
6

Installer den nye eksosrøret arbeider fra forsiden til baksiden starter med hodet røret. Installere den nye røret vil være en reversering av den gamle rør fjerningen. Plasser hovedrøret av eksos i eksos porten. Juster vinkelen på eksos å stille opp monteringshullene av eksos med hullene av motorsykkelen. Sett inn og stram boltene inn i hullene ved å dreie dem med urviseren med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110718.html

Previous:
Next:

motorsykler