Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Ulike typer motorsykkel hjelmer

Når en hjelm lov eksisterer i en bestemt tilstand, må hjelmen være Department of Transportation-godkjent (med DOT klistremerke) for å overholde juridiske krav. The Snell Memorial Foundation er en annen organisasjon som gir frivillige og strengere retningslinjer enn DOT. Flere stiler av hjelm eksisterer for å gi ryttere med beskyttende og stil valg. Full-Face

hjelm omgir hodet og puter det under påvirkning. Disse hjelmene kommer med et visir som kan vippes opp og ned og ofte en flyttbar gummi stykke å beskytte nesen. Lukkbare ventiler tilluft. Fordelen med full-face hjelmer er at de gir den mest generelle beskyttelse og synlighet, men de er også tung og bli varmt om sommeren. Hørsel kan være vanskelig på grunn av all padding.
Off-Road

Off-road, eller skitt sykkel, hjelmer er lik full-face hjelmer i deres nivå av beskyttelse, men de har også to spisse, air-scooping "nebb". Man strekker seg ut over ansiktet, den andre fra haken. Slike hjelmer ikke nødvendigvis har visir: du er forventet å bruke briller. Off-road hjelmer er lettere enn sin street riding kolleger og tillate mer luft å flyte under en anstrengende sport.
Modular

Modular, eller flip- ansikt, hjelmer er en hybrid mellom full-ansikt og trekvart skjell. De ligner full-face hjelmer men i stedet for et visir, knipser hele forsiden av hjelmen åpen. Fordelen er at du kan operere uten å ta dem av --- som tillater deg å spise, drikke og kommunisere.
Tre kvarter Shell

En trekvart skall hjelm dekker hodet, men ikke haken. Det vil beskytte hodet med mindre du faller flatt på ansiktet ditt, eller fram på haken. Slike hjelmer kan eller ikke kan komme med et visir, som betyr at du kan få bugs i tennene. Du kan ta trekvart skall hjelmer off uten å miste synet for en kort periode, og du kan også kommunisere og gjøre bedre øye-kontakt. Noen politistyrker, som Washington State Patrol, bruker trekvart skall hjelmer.
Half-Shell

Også kalt halv-shell hjelmer, disse er slitt som caps. Ørene er igjen ubeskyttet, er som ansiktet. Riders kan ønske å legge vernebriller for å beskytte mot insekter og rusk kastet opp fra veien. Half-skall hjelmer er det letteste valget, men de tilbyr også minst beskyttelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108118.html

Previous:
Next:

motorsykler