Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Suzuki motorsykkel batteri

Et dødt batteri kan fort ødelegge en helg med moro på den åpne veien med din Suzuki motorsykkel. Alle Suzukis oppføringer i sin siste modell utvalg, fra GSX-R-serien sport sykler til Boulevard linje av cruisers, stole på sine batterier for å generere elektrisk ladning som driver sine tenning. På de fleste av disse modellene, er prosedyren for å skifte ut batteriet en rask oppgave som vil ta mindre enn 10 minutter å fullføre. Vær sikker på at det nye batteriet er fulladet, før du installerer den, for å hindre at batteriet svikt i fremtiden. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Skru fra hverandre motorsykkelens sete fra rammen med en umbraconøkkel for å fjerne boltene under den bakre eller sidene av setet. Løft setet oppover og trekk den bakover for å fjerne metall tungen på forsiden av setet fra sporet under bensintanken.
2

Trekk gummi rem av krokene på sidene av batteriets skuffen.
3

Skru av batteriets negative innlegg bolt med en Phillips skrutrekker. Løft den negative batteriet kabelen vekk fra batteriet og motorsykkelens ramme.
4

Fjern batteriets positive innlegg bolt med Phillips skrutrekker. Løft den positive batterikabelen bort fra batteriet.
5

Trekk ut det gamle batteriet ut av skuffen og erstatte den med en ny, fullt oppladet batteri.
6

Koble batterikablene til tilsvarende batteriet innlegg, og starter med den positive kabelen etterfulgt av den negative kabelen. Skru i posten skruene med Phillips skrutrekker.
7

Slide setets tungen inn i rammens groove under bensintanken. Senker setet på rammen. Skru setets festebolter på plass med umbraconøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107600.html

Previous:
Next:

motorsykler