Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å programmere en ny Fjernkontroll for en Harley

Programmere en fjernkontroll for Harley-Davidson motorsykkel er alarm fjernkontroll krever ikke en tur til din lokale tekniker, eller til Harley-forhandler. Så lenge du har nøkkelen, kan du gjøre den eksterne programmering på egen hånd. Det innebærer en kombinasjon av å sette tenningen bezel frem og tilbake i de riktige posisjonene, trykke på blinklys og skyve fjernkontrollen med knappene til rett tid. Hvis du ikke har forsøkt å programmere Harley fjernkontroll selv før, ikke bli oppskjørtet. Med riktig instruksjon, kan det være programmert på mindre enn fem minutter av din tid. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen til "Off", så gjør du følgende med mindre enn 10 sekund pauser i mellom dem. Bilen skal bli avvæpnet, som kan bekreftes av det faktum at det er ingen blinkende lys.
2

Vri nøkkelen i tenningen til "On", "Off", "On", " Off ", og deretter tilbake til" On "posisjon.
3

Trykk på venstre blinklys bryter for totalt to ganger. Vent på lysene til å blinke én til tre ganger i respons, avhengig av konfigurasjonen av motorsykkelens system.
4

Trykk på høyre blinklys en gang, løsne den, og deretter vente på signaler og indikatorer til flash gang.
5

Trykk på venstre blinklys bryteren, og slipp den. To blink fra de signaler og indikatorer vil bli sett.
6

Hold nede knappen på fjernkontrollen som du ønsker å programmere til transceiver før to blinker blir sett kommer fra signalet og indikatoren lyser på motorsykkel. Du bør motta denne bekreftelse innen 10 til 25 sekunder. Gjenta for eventuelle ekstra knapper på denne tiden også.
7

Vri nøkkelen tilbake til "Off", deretter ta det ut av rammen. Din fob fjernkontrollen er nå synkronisert med Harley Davidson transceiver system.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108778.html

Previous:
Next:

motorsykler