Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan demontere en ZX-6 Eksos

The ZX-6 og ZX-6R har vært bærebjelkene i Kawasaki linje av 600 cc Ninja sport sykler siden 1993. ZX-6 har gjennomgått betydelige endringer gjennom årene, høster ytelsesforbedringer som motorsykkel utstyr økt i rykk og napp. Som sådan, ble standard sidemontert eksosanlegg flyttet til et område under motorsykkelens halepartiet for å redusere luftmotstand. Verken eksos stil er vanskelig å demontere for erstatning, som krever bare noen få håndverktøy. Fjerne en under-tail eksos er litt mer komplisert, men bare legger et par minutter til jobben. Du trenger
Allen fastnøkkel sett, metrisk
Startnøkkel
Flat-head og Phillips skrutrekkere
Stikknøkkel
Socket sett, metrisk
Oxygen sensor skiftenøkkel

Vis mer Instruksjoner
en

Mount motorsykkelen på en motorsykkel stå eller løft for å støtte det i oppreist stilling for enkel tilgang til de Fairings og eksosanlegg. Alternativt kan motorsykkelen stå på sin side stå hvis du ikke har tilgang til et stativ eller en heis. La motoren og eksos kjølig i minst en time.
2

Fjern side og Underkåpen paneler, ved hjelp av en umbraconøkkel. Lås opp baksetet låsen, bruke tenningsnøkkelen, trekk i baksetet av halepartiet. Fjern forsetet, ved hjelp av utløseren i halepartiet oppbevaringsrommet eller ved å fjerne setet bolter med en umbraconøkkel.
3

Fjern halen kåpe bolter, som ligger langs front- seteskinnene, innenfor oppbevaringsrom og langs sidene eller bunnen av halen kåpe, ved hjelp av en unbrakonøkkel. Løft halen kåpe av halepartiet og koble fra de baklys og bakre blinklys. Skru ut eksospotten bolter, som ligger i midten av halepartiet oppbevaringsrom. Dette trinnet gjelder bare under-tail utstyrt ZX-6R modeller, 2005 og nyere.
4

Fjern høyre fremre foten pinne braketten fra motorsykkelens ramme, ved hjelp av en umbraconøkkel. Støtte foten pinne braketten fra den bakre foten pinne brakett, ved hjelp av en strikk ledningen for å unngå skade på bakre bremse slangen. Fjern eksosrøret varmeskjoldet, som ligger bak foten pinnen festepunkt på rammen, ved hjelp av en sekskantnøkkel. Dette trinnet gjelder bare til under halen utstyrt 2005 og nyere ZX-6R modeller.
5

Løsne klemmen bli med lyddemper midpipe til slutten av eksos header pipe, funnet bak høyre side av motor, med en flat skrutrekker.
6

Fjern eksos ventil dekselet på høyre side av lyddemperen nær midpipe, med en stjerneskrutrekker. Løsne eksos ventil kabel låsemuttere, ved hjelp av en kombinasjon skiftenøkkel, og slå kabel justerbar klokken for å løsne ventilen kabler. Trekk kabelendene ut av eksos-ventilen. Dette trinnet gjelder bare under-tail-utstyrte ZX-6R modeller, 2005 og nyere.
7

Skru ut bolten å feste skjerf hengeren til høyre bak fot-pinne brakett, ved hjelp av en stikkontakt og en pipenøkkel, hvis du arbeider på en 2004 eller nyere ZX-6-modellen.
8

Trekk eksospotte og dens midpipe ut av eksos hodet pipe.
9

Skru den nedre radiator bolter og løsne de øvre radiator bolter, med en pipenøkkel. Skru av oksygenføler fra siden av den eksos header rør, plassert under motoren, ved hjelp av en oksygenføler skiftenøkkel. Koble sensoren fra motorsykkelens ledningsnett. Skyv radiator bort fra toppen rørgjennomføringer i fronten av motoren, og skru av hodet pipe nøtter, med en pipenøkkel. Trekk header rørgjennomføringer ut av motoren eksos porter, deretter senke hele røret bort fra motorsykkelen før den kan fjernes helt.
10

Trekk eksospakningene ut av motoren eksos porter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111650.html

Previous:
Next:

motorsykler