Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik kjører en scooter Generator Off av en Briggs & Stratton

Briggs & Stratton Motors har vært motorene i valg i flere tiår når det gjelder hjemme-bygget gokarter og motorsykler. Med det gjør deg selv holdning øker i popularitet, disse geniale garasje ingeniører ofte ser til å forbedre sine maskiner med alternative bruksområder for teknologien som finnes på andre biler. Utstyre motoren med et småskala generator, slik som de som finnes på scootere, effektivt kan produsere en kostnad sterk nok til å drive en grunnleggende elektriske system for en go-kart eller minibike. Dette prosjektet er ment for de med grunnleggende fabrikasjon og elektriske ferdigheter, så fortsette med forsiktighet. Du trenger:
Briggs & Stratton Motor
Generator (svinghjul og stator montasje)
Metall eller aluminium
Voltage regulator
likeretter
12-volts batteri
Multimeter

Vis flere instruksjoner
en

Mål diameteren på motorens utgående aksel.
2

Velg en generator. En generator er sammensatt av et svinghjul og en stator, en ringformet serie av elektromagneter. Svinghjulet største indre diameter må passe over den utgående akselen. Statoren trenger en litt større diameter for å passe rundt utgående aksel uten å berøre den direkte.
3

dikte en montering hylle for statoren fra metall eller aluminium. Statoren vil bli plassert rundt utgående aksel og må sikres slik at det ikke vil ta kontakt med aksel eller svinghjulet.
4

Skyv statoren ledningsnett gjennom festebraketten og fest statoren med bolter til braketten. Skyv svinghjulet på motorens utgående aksel og stram den medfølgende låsemutteren.
5

Plug spenningsregulator og likeretter inn i kontakten på slutten av statoren ledningsnett. Likeretteren bør ha et par ledninger som ender i en tilkoplingsklemme. Klipp av kontakten med elektriske avbitertang og feste en gaffel-type-kontakt til hver ledning med en krympetang.
6

Koble likeretter er ledninger til en 12-volts motorsykkel eller auto batteri.
Side 7

Start motoren og teste ut batteriet med et multimeter. Hvis generatoren fungerer som den skal, bør en jevn lesing mellom 13,5 til 14,5 volt vises. Dette er den riktige spenningen som kreves for å lade batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106555.html

Previous:
Next:

motorsykler