Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan du bytter frontruten på en Honda Goldwing 1500

Honda Goldwing 1500 motorsykler er utstyrt med en vindskjerm som holder ansiktet beskyttet mens du kjører. Sprekker i frontruten kan bli en plage og en sikkerhetsrisiko når de er store nok til å hindre ditt synsfelt. Skifte Goldwing 1500 frontrute er en jobb Goldwing eiere som har erfaring med sine motorsykler kan gjøre. Du trenger
assorterte skrutrekkere
New frontruten
Vis flere instruksjoner
en

Løft frontruten adjuster spakene på hver side av frontruten. Trekk opp på utsiden molding rundt sidespeilene å eksponere de to festeskruene på hver side. Fjern skruene ved å vri mot klokken og trekk av utvendig støping.
2

Finn de to skruene på begge sider av frontruten gjenværende støping. Fjern skruene ved å vri dem mot klokken med skrutrekker og sett dem til side. Gå rundt til fronten av sykkelen og løfte molding opp og ut av Goldwing din.
3

Skru de fem utsatte frontruten festeskruene, vri til venstre med skrutrekkeren. Trekk av hver av skrue festene. Skyv frontruten opp og ut av frontruten sporet.
4

Installer en ny frontrute i sporet. Still skrue festene på plass og erstatte de fem skruene på frontruten, dreie med urviseren med skrutrekkeren.
5

Stand foran Goldwing og skyv nederste tappene på støping i sporene på motorsykkel. Trekk støping mot deg deretter legge det inn i sin opprinnelige posisjon. Sikre festeskruene ned på begge ender av støping, vri skrutrekkeren med klokken.
6

Bytt utvendig støping og skruene som går inn i hver ende av utvendig støping. Monter støping over sidespeilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108995.html

Previous:
Next:

motorsykler