Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Suomy Visir Instruksjoner

Suomy er et italiensk selskap som gjør motorsykkel hjelmer og sikkerhetsutstyr. Suomy hjelmer er laget av ballistisk plast og kevlar for å møte internasjonale sikkerhetsstandarder. De Sumoy hjelmer er utstyrt med full ansikt visir som hindrer veien gjenstander og bugs fra bombardere deg i ansiktet under turer. Ved hjelp av visiret er en grei prosess. Ikke bruk antifog kremer eller rensemidler på Suomy visir fordi de brytes ned de kjemiske belegg selskapet behandler dem med. Du trenger
Suomy løftehåndtaket (følger med hjelmer)
Vis flere instruksjoner
en

sette hjelm på og skyve inn og opp på visiret for å heve det for åpent ansikt ridning. Skyv lift-spaken på venstre side (skyv den inn i heisen spaken sporet) for å åpne visiret mekanisme som lar deg heve visiret opp.
2

Trykk ned på visiret litt og presse på heisen-spaken til venstre for å låse visiret i oppreist stilling. Det er to Låsestillinger for visiret:. Helt opp og helt ned
3

Sett lift-spaken inn i siden sporet og løft visiret opp. Skyv visiret låsen tilbake og deretter komme inn i hjelmen og trykk på lås-knappen for å løsne venstre side av visiret for fjerning. Gjenta prosessen for høyre side av visiret og fjerne visiret fra hjelmen. Fjern visiret å tørke det ned eller vaske den med såpevann.
4

Smekk venstre og høyre side av visiret inn i visir låsehullene. Sett inn låsen-spaken og skyve den ned og inn i låsen visir hull for å sette den tilbake på hjelmen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111055.html

Previous:
Next:

motorsykler