Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

1997 Honda Sabre 1100 forgasser Specs

I 1997 produserte Honda VT1100T Shadow ACE, VT1100C2 Shadow ACE og VT1100C Shadow Spirit. Ånden linjen ga veien til Shadow Sabre, en videreføring av V-Twin linjen, som et resultat, er 1997 og andre Honda Shadows noen ganger referert til feil som "Honda Sabre 1100-tallet." Hondas VT linje av Shadows hver brukte to 36 mm-Keihin forgassere. Honda Sabre

Sabre er lett forveksles med andre Honda motorsykler. Honda gjorde ikke en 1997 Sabre 1100, var det tre modeller av 1100 Shadows. Den eneste offisielle Sabre Honda gjorde var en V4 fra 1982 gjennom 1985. Honda produserte Sabres i ulike forskyvninger, inkludert en 1100-cc sykkel. Hondas senere V-twin "Shadow Sabre" var ikke en etterkommer av Sabre avstamning, det var en del av Shadow linje. Siden produksjon av "Shadow Sabre," alle 1100 Shadows er noen ganger casually referert til som "Sabres".
Keihin Twin Carburetors

Keihin er en av de fremste motorsykkel forgasseren produsenter i verden. Mens Keihins er mye brukt som ytelse oppgraderinger for entusiaster, de er fabrikken forgasseren av valget for Honda. Alle tre av de 1997 VT 1100 bruk tvilling 36-mm Keihin-tallet. Fordi VTS er 45-graders tvillinger og forgassere er begge ligger mellom "V", en av de side ved side Keihins vender forover, fôring foran sylinderen, og de andre ansiktene bakover, fôring bakre sylinder.

Constant Velocity 36-mm Venturi

Honda montert VT 1100 med konstant hastighet karbohydrater, hver med 36 mm-venturis. Keihin CV blir karbohydrater er en type variabel venturi forgasseren der gassen er koblet direkte til en sommerfugl som justerer luftstrømmen gjennom Venturi. Venturi er et rør eller åpning i spjeldhus der luften strømmer. Diameteren til venturien er hvordan forgassere er målt. Når gassen er helt åpen, strømmer uhindret 36-mm rør vind, nedstøva med drivstoff til sylinder, hver carb fôring én sylinder på VT
Fuel kretser
<. p> Som de fleste moderne motorsykkel forgassere, Keihin 36 mm-CV har flere drivstoff kretser. Hver krets eller drivstoff duct tilsvarer motorsykkelens gass stilling. De viktigste systemer er den pilot-systemet, den nål-system og hovedsystemet. Hvert system har en jet eller fint maskinert munnstykke som meter mengden drivstoff slippes ut i luftstrømmen før du går inn i sylinderen. Piloten systemet påvirker drivstoff-luft-blandingen fra tomgang opp til en åttendedel gass. I tillegg til en nål jet, har systemet en luft-skruen som finjusterer tomgang. Strupeventilsammenstilling En strupeventilsammenstilling kretsen er også forbundet til den pilot-systemet. Choken, når aktivert, lener drivstoff /luftblanding, noe som gjør det lettere å starte og varme opp. Nålen systemet har en nål sete og en konisk nål som arbeider sammen for å meter drivstoff-luft-blandingen fra en åttendedel gassen til tre fjerdedeler gass. Den Keihin viktigste systemet tar over på trekvart til full gass, der forgasseren blir matet primært fra de viktigste jet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110574.html

Previous:
Next:

motorsykler