Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Wire en motorsykkel Dynamo

Mer kjent som en generator, er dynamo av en motor en integrert komponent som holder batteriet på motoren belastes. Den regulerer også gjeldende på alle elektriske komponenter, for eksempel tenningen og lysanlegg. Hvis en dynamo begynner å svikte, vil motorsykkelens frontlys dim eller tenningen vil mislykkes. Det eneste alternativet er å erstatte dynamo, ledninger i en ny for å holde sykkelen på veien. Du trenger
Wrench sett
Socket sett
Skrutrekkersett
Ratchet
Drensvannsoppsamler
unbrakonøkkel satt
Vis flere instruksjoner
1

Finn dynamoen dekselet på motorsykkelen, enten på venstre eller ri side av motoren. Det vil være den største komponenten som stikker ut fra siden. Fjern ethvert av de nødvendige eksos deler, så vel som andre komponenter for å få tilgang til dynamoen dekselet. Plasser renne pannen under noen slanger som må kobles fra. Bruk en skiftenøkkel, stikkontakt eller skrujernet etter behov.
2

Koble batterikontaktene og sett dem til side hvor de ikke berører hverandre eller noe metall. Fjern dynamoen dekselet med riktig verktøy og finne ledningsnettet for dynamoen. Koble den fra alle andre tilkoblede kabler, og bemerker deres plassering og merking dem om nødvendig.
3

unbolt dynamoen fra motoren med en stuss eller en skiftenøkkel. Fjern festebolter og braketter og erstatte den gamle dynamoen med en ny. Feste den på plass og montere braketten over den. Fest boltene, stram dem og feste ledningene til den nye dynamoen.
4

Fest dynamo dekselet og erstatte eventuelle slanger og andre komponenter som du fjernet på vei i. Refill eventuelle væsker som kreves og koble ledningene til batteriet. Start motoren og kontroller at alt ble riktig installert og den nye dynamoen fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109206.html

Previous:
Next:

motorsykler