Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fjerner jeg den styredemper i en 2007 Suzuki GSX-R 1000?

The 2007 GSX-R1000 representerte en stor redesign av Suzukis flaggskip sport motorsykkel. En elektronisk kontrollert styredemper ble lagt blant mylderet av tekniske oppgraderinger, noe som gir økt stabilitet ved høye hastigheter, samtidig som motorsykkelen skal styres enkelt ved parkeringsplassen hastigheter. Fjerne styredemper - enten for å erstatte en skadet enhet eller å oppgradere til en mer racing-orientert demper - er ganske enkelt, men krever å fjerne en del av GSX-R sin aerodynamiske side fairings. Tillat minst en halv time å utføre denne oppgaven. Du trenger fire
, 5 og 6 mm Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne skruene som fester ytre venstre side kåpe til motorsykkelen, ved hjelp av en 4 mm og 5 mm unbrakonøkkel. Trekk den ytre kåpe bort for å få tilgang til det indre kåpen.
2

Skru den indre kåpe er bolter, med en 4-mm og 5 mm unbrakonøkkel. Dra innvendig kåpe bort for å få tilgang til forgaffelen og nedre gaffel klemmen.
3

Skru ut bolten som fester styredemper er stempelet til venstre side av nedre gaffel klemme, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel.
4

Skru av styredemper er monteringsbolt fra bunnen av nedre gaffel klemme, med en 6-mm unbrakonøkkel.
5

Trekk den styredemper ledningsnett og trekk demper bort fra motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107648.html

Previous:
Next:

motorsykler