Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner maling fra en Harley-Davidson

Paint fjerning fra en Harley-Davidson motorsykkel er den viktigste delen av en tilpasset maling jobb. Hvis du ikke fjerner den gamle malingen riktig, vil den nye malingen ikke fester seg til overflaten, og kan skrelle, chip eller blemme. Du trenger
Ratchet sett
avis eller presenning
Kjemisk malingsfjerner
Paintbrush
Gummi hansker
Øyevern
Plast sparkel
Paint stripper neutralizer
Soft kluter
Plansliper
Automotive våt /tørr sandpapir
støvmaske
Sliping blokk
Vis flere instruksjoner
en

Ta bitene fra motorsykkel som du ønsker å male med skralle sett. Vanligvis, fendere, frontlys boliger, sidedeksler, gass tank og halen stykket er de eneste delene av motorsykkelen som krever maling.
2

Plasser brikker i et godt ventilert område, eller utendørs , på avis eller en presenning. Bruk alltid gummihansker og beskyttelsesbriller når du arbeider med kjemikalier.
3

Pensle malingsfjerner på metall. Ikke bruk en frem-og-tilbake bevegelse som kan hindre dens effektivitet. Ikke mal over sømmer i metallet, den stripper kan akkumuleres og skade fremtidige strøk med maling
4

Skrap bort lakken og stripper.. Gni litt maling stripper neutralizer over overflaten av metallet, eller skyll bitene med vann for å fjerne alle spor av kjemisk stripper.
5

Sand sømmene og eventuelle gjenværende maling med bil sandpapir på en orbital sander. Bruk støvmaske for å unngå innånding maling støv. Fortsett til sand til alle spor av maling er borte. Sand noe vanskelige å nå områder for hånd med en pussekloss.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108627.html

Previous:
Next:

motorsykler