Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Honda XR 50 Ytelse

The XR 50 R holdt tittelen minste Honda dirt bike til CRF 50 erstattet den i 2004. Designet for den yngste av skitt sykkel ryttere, er XR 50 R en standout favoritt i 50cc off-road motorsykkel kategori-selv om dette dirt bike har mer enn nok kraft til å flytte en voksen mann ned sporet. Motor

2003 XR 50 R er drevet av en luftkjølt, ensylindret, fire-takts, to-ventil, single overhead cam motor, som gir en forskyvning av 49cc. Kraften kommer fra en boring x slaglengde på 39 mm x 41,44 mm, et kompresjonsforhold på 10:1 og 13 mm stempel ventil. Designet for overgrep fra en ny rytter, har XR 50 R motor sterke interne komponenter som veivakselen og motorblokk.
Transmission

En enkel å bruke, CDI kick-starter antenning motoren og en tre-trinns sentrifugal automatisk clutch krefter XR 50 R fremover. Den automatiske clutch er nyttig for nye ryttere fordi økt oppmerksomhet kan bidra til å fokusere på manøvrering rundt en off-road terreng i stedet for å gripe en clutch hendel for hvert skift. XR 50 R har en # 420 kjede med 14 tenner foran og 37 tenner bak i bilen.

Tekniske spesifikasjoner

Uten gass, XR 50 R veier bare 104 pounds, som er en del av grunnen til den lille 50cc motoren er i stand til å bære en voksen passasjer i fart. Sittende 21,7 inches av bakken, med en bredde på 23 inches, lengde på 51,4 inches og bakkeklaring på 5,9 inches, den minste av ryttere kan føle deg komfortabel riding denne dirt bike. Drivstofftanken rommer 0,8 liter i hoved kammer og 0,2 liter i reserve kombinere for en total drivstoff kapasitet på 1 liter. 2003 MSRP var $ 1099.
Dekk & Brakes

Utstyrt med en 2,5-10 foran og bak dekk, er XR 50 R stand på smuss, grus og lys gjørme, men har ikke den type tøffe terrenget evne en større dirt bike har. Designet for nybegynnere, dekkene også fungerer best i lettere terreng. Tromme bremser foran og bak treg 49cc motor.
Suspension

Første gang rytterne ikke er forventet å fly over store hopp eller drop store avsatser så Honda installert en omvendt teleskopisk forgaffel som hadde 3,8 inches av reiser. Til baksiden er ett enkelt støt som har 2,8 inches av reiser. Som i 2010, detaljister som Bike Bandit, selger Hyperformance deler eller Amazon oppgradert understell med økt reisevirksomhet for tyngre eller mer aggressive ryttere, også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107266.html

Previous:
Next:

motorsykler