Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik installerer Boomerang Swing Arm dekker på en Roadster

Kuryakyn svingarm deksler for Yamaha Road Star dekke opp grunnleggende svart utseendet på lager svingarm med krom å gjenskape utseendet av en tilpasset bakre svingarm på både høyre og venstre side av motorsykkelen. Mens installasjonen er ikke altfor vanskelig, kan det være nødvendig for deg å løsne noen deler av motorsykkelen, som for eksempel eksos bolter på baksiden av sykkelen, for å gi nok klaring for Boomerang dekker til riktig montere på sykkelen. Du trenger
rene filler
Hex fastnøkkel
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Plasser motorsykkelen på en flat, jevn overflate der du kan få tilgang til både høyre og venstre side uhindret. Hvis du har salveskene installert på Road Star, fjerne dem slik at du har nok klaring til å fungere.
2

Løsne akselen justeringssylinderen med skiftenøkkel, og installere skruen hylle for Boomerang dekselet på hver side av motorsykkelen. Braketten glir under aksel justering skruehodet. Denne delen kan strammes helt når dekslene er på plass. Dette vil tillate deg å justere dem etter behov slik at de passer ordentlig.
3

Tørk av svingarmen rør med en ren fille for å fjerne skitt eller rusk som kan ha samlet seg på overflate. Dette vil tillate limet å holde tettere til rammen uten å bli løst over tid.
4

Snap hver av svingarmen tube dekker på plass på bakakselen dekselet som monteres på skruen braketten. På baksiden av hver av svingearmen rørene er et stykke dobbeltsidig tape. Skrap denne tapen forsiktig med neglen din for å aktivere limet. Fjern den beskyttende baksiden av båndet. Det er en sikring hylle på baksiden av omslaget. Fjern denne braketten for tiden.
5

Plasser svingarm dekker over the Road Stars venstre og høyre side swing armene, og juster skruen brakett med skruehullene i baksiden av bakre aksel deksler. Når på plass, trykker du på svingarmen tube dekker på svingarmen rør. Når på høyre side av motorsykkelen, kan du finne det nyttig å løsne eksos låsemutter med skiftenøkkel. Dette er imidlertid ikke strengt nødvendig.
6

Monter sikring brakett som tidligere ble fjernet fra baksiden av dekselet på bakakselen dekselet, og skru bakakselen dekselet i montering brakett festet til den aksel justeringsmutteren. Stram alle beslag på begge sider av motorsykkelen for å være sikker på at alt passer ordentlig før du sykler med Road Star.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111485.html

Previous:
Next:

motorsykler