Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en oppvarmet Motorsykkel Vest

Alle som har ridd en motorsykkel på en livlig dag vet at selv en solid skinnjakke gjør lite for å avverge kulden. Oppvarmede motorsykkel vester opererer på de samme prinsippene som et elektrisk teppe. Men med en motorsykkel vest, er det selve sykkelen som leverer strøm. Mens oppvarmet motorsykkel vester er tilgjengelig for kjøp, kan de være dyrt. Du kan bygge din egen for en brøkdel av prisen. Alternativt, oppvarmede vest Pakkene er tilgjengelig for kjøp. Du trenger
Jacket eller liner å bruke som en base
37 meter kobbertråd wrap wire eller 24 meter av nichrome ledning
Hot limpistol
Canvas stoff, 1/2 yard
Needle
Tråd
RCA plugg
På /av-bryter
Vis flere instruksjoner
en

Velg en jakke eller en jakke eller vest liner å bruke til å konstruere din oppvarmet vest. Mens en motorsykkel vest liner vil gi deg den mest profesjonelle resultater, kan en hvilken som helst type jakke eller liner brukes til å lage en oppvarmet vest.
2

Finn ut hvilken type ledning du skal bruke. Kobbertråd wrap ledningen er lett å komme med. Det er ledningen som finnes i telefon ledninger, og du kan ha noen legging rundt huset. Imidlertid kan det være sprø og mindre fleksibel. Nichrome ledning er en kraftigere, mer fleksibel wire. Nichrome er relativt billig ledning og vesten vil ta mindre ledning enn om du brukte kobbertråd.
3

Lag en plan for hvordan du vil arrangere ledningen. Generelt vil du ønsker å ha mer vaier på forsiden av vesten enn på ryggen. Du vil også være lurt å unngå å plassere ledninger i områder som opplever mye bevegelse, for eksempel i nærheten av skuldersøm.
4

Slå liner eller jakke innsiden ut og legge ut ledningen der du ønsker å plassere den. Spot lim den ledningen med varmt lim pistol å midlertidig holde den på plass.
5

Dekk tråd med strimler av lerretet materiale og sy på plass. Sy så nær ledningen som mulig for å forhindre at tråden fra å bevege seg rundt for mye. Du ønsker kanskje å hoppe over lerretet materialet helt hvis jakken har to lag og ledningen kan tres inni den. For en versjon av MC-jakke som ikke krever sying, kan du rett og slett varmt lim alle ledningene på plass, men husk dette designet vil ikke være så holdbare.
6

Sørg for å forlate nok ledning ved den nedre ende av vesten. Koble denne ledningen til RCA-plugg og av /på bryter.
7

Sett pluggen inn i sykkelens tilbehørskontakten. Dersom motorsykkelen ikke er utstyrt med et tilbehør socket, vil du trenger for å lage din egen ved å feste ledninger til batteriet innlegg i den ene enden og en stikkontakt i den andre enden. Fest vesten til denne kontakten til å operere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109383.html

Previous:
Next:

motorsykler