Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2004 Honda Shadow Aero Specs

Flere Honda Shadow modeller, som for eksempel Sabre og American Classic Edition, var inspirasjonskildene for 2004 Honda Shadow Aero. Markedsført mot nybegynnere og sløyfer nivå drivere ble Shadow serien opprinnelig tenkt som en erstatning til Honda Rebel serien. Etter suksessen med den bestselgende Honda Shadow ACE, 2004 Honda Shadow Aero ble redesignet for å gi den et friskt retro utseende og en stor cruiser følelse. Model Design

Offisielt kjent som Honda VT750 Shadow Aero, har denne cruiser sykkel i full størrelse utseende forsterkes av sine lange bakskjermene. Dens setehøyde er 25,9 inches og akselavstanden er 64,5 inches. Foten pinnene foran er montert fremover for en cruiser utseende. Speedometers er strategisk satt inn i drivstofftanker for å legge til klassisk retro preg. Det ble utgitt i flere farger, inkludert svart, rød, mørk rød, sølv metallic og perle blå.
Engine resultatutvikling

sykkelens 745cc motoren er en innovativ V Twin fire-takter med to sylindre arrangert i en V-konfigurasjon, effektivt redusere motor vibrasjoner. Den er laget med en enkelt overliggende kamaksler (SOHC), med tre ventiler per sylinder. Det har en boring og slaglengde på 3,1 x 3,0 inches, og kompresjonsforhold er 9.6:1. Den kommer også standard med en flytende kjølesystem. Dette cruiser sykkel er også utstyrt med en femtrinns girkasse og en kardandrift overføring. The Shadow Aero kom også standard med en 14-liters bensintank. Gjennomsnittlig drivstofforbruk er vurdert på 48 MPG på en motorvei og 38 MPG byen.

Suspension, Dekk og Priser

The Honda Aero forhjulsoppheng er en nonadjustable 41,0 mm konvensjonell gaffel, forhåndslastet mens bakhjulsopphenget har to støt med fem-plassering våren justeringsmuligheter. Bremsesystemet omfatter en enkelt plate med to-stempel caliper håndtak på forsiden og et ekspanderende tromme på baksiden. Den leveres standard med en 120/90 HR17 forhjul og et 160/80 HR15 bakdekket. Aero kommer også standard med side saddlebags og en frontrute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109382.html

Previous:
Next:

motorsykler