Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellen mellom Motor Oil & Motorcycle Oil?

Olje produsenter understreker nødvendigheten av å bruke spesialisert olje i MC-motorer, men uavhengige tester har vist at til tross for flere forskjeller, trenger motorsykkeloljer ikke gi praktiske fordeler fremfor standard motor oljer i de fleste programmer Vanlige Sumper

motsetning til biler, de fleste motorsykler bruker samme olje forsyning å smøre både motor og girkasse.
Olje Shearing

År har testing har båret ut oljeprodusenter 'påstand om at stadig inngripende tannhjul i en motorsykkel er overføring vil det føre oljen til å miste smøreevne raskere enn i en bil. Den mest betydelige fall i motorsykkel olje viskositet skjer etter bare 800 miles for bruk.
Bilder Tilsetningsstoffer

Motorsykkel olje inneholder tilsetningsstoffer, for eksempel som PTFE (aka Teflon ), er det ment å bidra til å smøre tannhjulene, og dermed redusere tap av smøring og viskositet gjennom olje klipping.
Viskositet

Selv motorsykkel olje er faktisk mer egnet til å motstå påkjenningene ved overføring bruk enn bilen olje, har uavhengige tester vist at både bil og spesialiserte motorsykkeloljer mister viskositet på omtrent samme pris.
Regular vs Syntetisk

Tester har vist at de fleste syntetiske bilolje utkonkurrere vanlige oljebaserte motorsykkeloljer når det brukes i motorsykler.
våtlamellclutcher

De eneste programmene som motorsykkeloljer kreves er de som bruker "våte" clutcher som stadig nedsenket i motorolje. Bil olje har vært kjent for å forårsake nedsenket clutcher å skli og mislykkes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106973.html

Previous:
Next:

motorsykler