Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre en VTX Softail

En Honda VTX er en tilpasset cruiser motorsykkel som kommer med noen forskjellige motor alternativer samt en Softail suspensjon. Denne motorsykkelen kommer pre-modifisert, men Honda tilbyr mange forskjellige modifikasjoner for denne sykkelen. De fleste av endringene kan gjøres hjemme med de riktige verktøyene, og mulighetene er nesten uendelige. Skifte lager frontlys med xenon lys vil ikke bare endre fargen på lyset, men lar deg se bedre om natten. Du trenger
Phillips skrutrekker
Xenon erstatning lys
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Park Honda VTX på en flat, asfaltert overflate og slå av motoren. Fjern den lille skruen på undersiden av frontlys med en Phillips skrutrekker.
2

Trekk metallring ut av fronten av frontlys og gummiringen bak metallring. Trekk glass frontlys linsen fra frontlys rammen.
3

Skru aksjen frontlys pære fra stikkontakten og kast den.
4

Sett inn en ny xenon lys pære i kontakten. Bruk gummihansker for å håndtere pære slik at du ikke overfører oljer fra hånden til overflaten. Monter glass på rammen av frontlys boliger. Plasser gummiringen på rammen og deretter metallringen. Skru til skruen for å feste metall ring til rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110364.html

Previous:
Next:

motorsykler