Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Stator på en Yamaha Warrior

Din Yamaha Warrior ATV avhengig av en kobber-sår stator og en magnetisk svinghjul, huses i venstre side av motoren, for å generere elektrisk strøm som driver sin tenning og lys. Statoren er ganske holdbare, men mangel på vanlig omsorg eller lengre perioder med tung bruk kan ta sitt toll på statoren i viklingene. En liten pause i statoren er viklingene er nok til å hindre ATV ladesystem fra drift i det hele tatt. Mens statoren kan repareres, vil det helt og holdent erstatte gir den mest pålitelige - og billigere - løsning. Du trenger
10 mm socket
Stikknøkkel
5 mm unbrakonøkkel
Momentnøkkel
Venstre veivhusdekselet pakning
Vis flere instruksjoner
1

Følg ledningene bly fra bunnen av venstre veivhusdekselet til elektrisk kontakt under din ATV førersetet. Trekk ut kontakten fra din ATV ledningsnett.
2

Løsne klype bolt på shifter spak arm, plassert på baksiden av motorens venstre veivhusdekselet, ved hjelp av en 10 mm pipe og en pipenøkkel. Trekk armen av skiftende akselen.
3

Skru av runde snorhjulet dekke sin bolter, plassert på forsiden av venstre veivhusdekselet ytre dekselet, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk dekslet for å få tilgang snorhjulet sjef. Fjern snorhjulet sjef og dets O-ring fra sentrum av den venstre veivhusdekselet hånd.
4

Skru venstre veivhusdekselet er bolter med 10 mm stikkontakt. Trekk venstre veivhusdekselet og dets pakning bort fra motoren, og deretter snu den for å få tilgang statoren.
5

Skru av statoren er bolter med en 5 mm unbrakonøkkel. Løft statoren av veivhusdekselet. Skru ledningene opphold skrue fra bunnen av veivhuset dekselet med en 5 mm umbraconøkkel for å frigjøre statoren ledningsnett bly.
6

Plasser en ny stator på innsiden av venstre veivhusdekselet. Rute sitt ledningsnett ledelsen gjennom kanalen dannet i bunnen av dekselet. Skru stator og ledningsnett opphold er bolt på plass med en 5 mm unbrakonøkkel, og stram boltene til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel. Kjør statoren ledningsnett fører opp til din ATV ramme og plugge kontakten inn i ledningsnettet
7

Monter venstre veivhusdekselet og en ny pakning på motoren. Skru dekselet er bolter på plass med en 10 mm pipe, og stram boltene til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Trykk snorhjulet sjef og dets O-ring til sentrum av den venstre veivhusdekselet. Installere snorhjulet cover, med en 10 mm-kontakten. Stram dekke sin bolter til 7,2 fot-pounds med en momentnøkkel.
9

Skyv girspaken arm på skiftende akselen. Stram skiftet armlengdes klype bolt med en 10 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110863.html

Previous:
Next:

motorsykler