Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte Indre CV Boots på en Can-Am Renegade

The innerstøvel sjelden blir revet på Can-Am Renegade, som ytre støvler er mer utsatt. Erstatte dem er forskjellig avhengig av plasseringen av støvelen: venstre eller høyre side, foran eller bak. De grunnleggende trinnene er de samme, men med unntak av fjerning av akselen fra den ATV. Hvis en innerstøvel blir revet, erstatte den så snart som mulig for å unngå permanent og kostbare skader på felles selv. Du trenger
ATV lift eller jack og jack står
lirke bar eller stor skrutrekker
Vise
grunnleggende håndverktøy
Skiftenøkkel (fabrikk spesialverktøy)
Momentnøkkel
Ball peen hammer
trestykke
Snap-ring tang
sideskjær
CV boot kit
Splint
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta av hjulet av akselen du skal jobbe på. Sett det og hjulmutrene til side. Fjern den ytre hub nut ved først å fjerne splinten og deretter fjerne den ytre hub nut.
2

Koble den nedre sjokk mount og la den etterfølgende armen henge ned. På venstre bak eller rett foran dette vil tillate deg nok plass til å fjerne akselen uten å fjerne den etterfølgende arm. På høyre bak eller venstre foran bruke hakenøkkel å fjerne den etterfølgende arm. Trekk kraftig på halv aksel eller bruke et brekkjern eller stor skrutrekker for å fjerne det fra differensialen.
3

Place akselen i en skrustikke på en benk. Fjern klemmene rundt CV støvler og dra støvelen tilbake. På den overløper 2008 er det en låsering. Hit ytre felles med en ball peen hammer og en trebit for å skille det fra akselen. På andre modeller, er det en låseringen at du må spre hverandre med snap-ring tang og fjern for å fjerne leddet. Se i manualen for ditt år av Renegade og følg prosedyren beskrevet der.
4

Fjern den skadede boot, og rengjøre fugen grundig. Fjern alt av gammelt fett og eventuelle rester som kan ha kommet inn i bagasjerommet mens det ble revet. Inspiser felles nøye for rust og slitasje, og erstatte eventuelle slitte komponenter.
5

Sett den nye felles på fylt med fett følger med i pakken. Sett på plass felles med den nye låseringen gitt. Bytt bandene som holder støvelen på plass med de nye som følger med settet.
6

Place akselen tilbake i differensialen, slik at den låses på plass. Installere den etterfølgende arm, eventuelt med en momentnøkkel til å stramme alle festene til de riktige spesifikasjoner. Monter navet, og erstatte den splinten som holder hub mutteren på plass med en ny. Monter dekket og hjulmutterne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111289.html

Previous:
Next:

motorsykler