Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Motorsykkel Body Armor Informasjon

Beskytte deg selv på en motorsykkel går lenger enn ridning bevissthet. En hjelm, hansker, støvler, jakke og ridning bukser kan være forskjellen mellom å gå bort fra en motorsykkel ulykke og uker på sykehuset. Innenfor hver kategori av kroppen rustning (hjelm, hansker, etc.) det er flere brandnames, hver med utstyr beregnet for ulike riding miljøer som varmt vær og regn. Forstå hensikten med bestemte kroppen rustning produkter vil holde deg trygt komfortabel på veien. Hjelmer

Uten tvil den viktigste delen av motorsykkelen kroppen rustning, beskytter hjelmen hodet og med en farget visir blokker lyse solstråler som kan begrense ridning synlighet. The United States Department of Transportation (DOT) krever hver lovlig solgt motorsykkel hjelm å passere Federal Motor Vehicle Safety 218 Standard, som omfatter hjernen og hodet sikkerhetstester, ifølge NHSTA. Etter møtet sikkerhetsstandarder, en "DOT"-klistremerke av godkjenning frimerker bort på hjelmen. Den NHSTA advarer ryttere ikke å bruke hjelm uten "DOT" klistremerke fordi de kunne være farlig. Den indre foringen bør være minst en tomme tykk, bør hakestropp sikkert holde hjelmen på plass og hjelmen bør ikke veie mer enn ett pund. Tredjeparts sikkerhets organisasjoner som Snell og American National Standards Institute (ANSI) også stemple sine etiketter på hjelmer etter å ha passert sine sikkerhetsstandarder.
Riding Jakker

Riding jakker beskytte motorsyklister fra overkroppen veien utslett og beinbrudd. Produsenter utforming kjørejakker for vær og miljø. Sommerjakke materialet omfatter tekstil, syntetiske eller mesh i motsetning til skinn. Lufteventiler, en uttagbar liner og lys stemning er også vanlig til sommeren jakker. Vinterjakker er vanntette, sitte lavere ned midjen for ytterligere beskyttelse mot elementene og har økt isolasjon. Vinterjakker tilby ryttere økt indre rustning og padding fordi den økte sannsynligheten for å krasje på glatte underlag. Off-road jakker er tynne, noen ganger nylon og denier for mobilitet, omfatter mange lommer, beskytter mot tøffe værforhold og tilbudet rustninger ofte i albuer og skuldre. Skinnjakker gi økt beskyttelse på grunn av material styrke. Skinnjakker inkluderer rustning plating i albuene, skuldrene, sidene og baksiden av varierende grad, avhengig av modell og hvorvidt den er konstruert for en veddeløpsbane.
Hansker

Motorsykkel hansker kan være fingerløse, rustning belagt eller gapestokk-stil, som beskytter noen få inches forbi håndleddet i motsetning til et tradisjonelt størrelse hanske. Det er hansker designet for regn, veddeløpsbanen og sommeren. Laget av lær, tekstil eller andre syntetiske materialer, rustning og polstring på knokene, fingre og håndflate bidra til å beskytte hendene.
Boots

Designet for racerbaner, off- veikjøring, motorcross eller gaten, støvler kommer i diverse stilarter, men all beskytte ankler og føtter. Rustning plater nesen, fronten og sidene av en motorsykkel støvel. Terreng-og rase støvler i lås med hengsler. Har noen støvler flyttbare sokker for økt komfort og renhold.
Riding Pants

Laget av lær, tekstil eller syntetiske, ridning bukser gir ytterligere beskyttelse fra veien utslett i forhold til denim. Riding bukser selge separat eller kommer som en pakke i tilfelle av en rase drakten. Den knærne, baksiden og lårene er vanlige steder for padding og kropp rustning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107287.html

Previous:
Next:

motorsykler