Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Harley-Davidson elektriske problemer

Gjennom årene har Harley-Davidson motorsykler blitt beryktet for å ha ledninger og elektriske problemer. Motor vibrasjon, eksponering for vær og vind, og noen ganger dårlig produksjonsteknikker har skapt veikanten forsinkelser for mange motorsykkel-entusiaster. Følgelig har produsenten gått langt i de senere år å produsere en høyere kvalitet ledningsnettet for sine sykler. Gode ​​kontakter og høy styrke ledninger og sveiser har begynt å redusere hyppigheten av reparasjoner. Likevel kan problemer og gjøre oppstå, krever en kunnskap om feilsøking og reparasjon. Ødelagte ledninger

Mest ledninger - enten det er bil-, hobby eller husholdning - kan vanligvis repareres med en kvalitet loddebolt og litt av know-how. Når en ødelagt elektrisk ledning på en motorsykkel blir oppdaget, begynner ved stripping begge ender med et par wire strippere. Skjær en passe stor bit av varme-krympe-slange og sett den over den ene enden av den ødelagte ledningen, skyve den godt unna reparasjon området. Lodd ledningene tilbake sammen med harpiks-core loddetinn. Etter at reparasjonen er avkjølt til touch, slip krympeslange ned ledningen til å dekke reparasjonen. Bruk loddebolt til å varme opp rør, slik at det å krympe i løpet av de uisolerte ledninger.
Shortsolgt Kabling

Kanskje den mest vanskelig å feilsøke, kan kortsluttet ledninger være frustrerende å finne fordi de kan bare funksjonsfeil midlertidig. Det er viktig å ha en god skjematisk av ledningsnettet for en bestemt modell Harley. Dette vil i stor grad hjelpe deg i å spore opp den skyldige wire. Bruk et ohmmeter for å måle kontinuitet fra ett sele punkt til et annet, se etter shorts til bakken. Noen ganger hjelper det å vibrere ledningene under måling for å se om det er forbigående shorts.
Burned pærer

lett oppdages og utbedres, kan utbrente lyspærer byttes med et kryss-skrutrekker og en frisk pære. Hvis bremsen lyspære brenner ut og en erstatning er ikke lett tilgjengelig, kan en front blinklys pære trekkes og erstattes i sin plass. Mange stater ikke krever elektronisk blinklys i sine motorsykkel sikkerhet spesifikasjoner, så går uten en pære for en kort tid i turn signal kan være å foretrekke fremfor en manglende bremselys.
Dødt batteri

Alle motorsykkel batterier har en forventet levetid. På Harley Softail-modellene, er batteriet omgitt av hestesko-formet oljereservoar, noe som ytterligere reduserer det lange levetid. Hvis du lar på lysene og tappe batteriet, men du bør være i stand til å hoppe starte den. Bruk en kvalitet sett med startkabler og koble dem mellom motorsykkel batteri og et bilbatteri. Det er generelt å foretrekke å ha den bil slått av under denne manøver. Mens en kjører bil kan lade sykkelen raskere, er det en risiko for å skade sykkelen elektriske system.
Generelt vedlikehold

Komponenter som tennplugger, tennplugg ledninger og spoler gå dårlig over tid. Regelmessig inspeksjon og utskifting av disse komponentene kan holde deg fra å bryte ned på vegen. Når du installerer tennplugger, husk å riktig gap dem med en tennplugg verktøyet. Erstatning med produsentens spesifiserte deler er vanligvis den beste veien å gå, med mindre du har en grundig kjennskap til ettermarkedet komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107288.html

Previous:
Next:

motorsykler