Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Supermoto Honda XR Informasjon

Kombinere off-road skitt ridning med street, er 2009 XR650L Hondas svar på ryttere som ønsker en multi-funksjonelle motorsykkel. Per juni 2010 ble den siste Honda XR supermoto-klassen motorsykkel produsert i 2009. Stand på alle terreng, den 644cc motor og girkasse tillatt ryttere throaty ytelse mens suspensjonen tillatt evnen til å hoppe av hopp off-road eller komfortabelt manøvrere rundt trafikken i byen. Historie

Honda XR650L ble innført i 1993. Den dual-sport klassen motorsykkel fått oppmerksomhet etter sine solide prestasjoner i Baja 1000 rase, som setter ryttere mot en knallhard utholdenhet rase nedover Baja-halvøya, som det fremgår av Topspeed.com. Mellom 1993 til 2000 var XR650L tilgjengelig i Shasta hvit med regnbue blå, Shasta hvit med Capri blå og Shasta hvit med Uranus voldelig. Det var ikke før 2000-2009 at Honda også inkludert selskapet varemerkebeskyttet røde og hvite farger.
Motor & Gir

Drevet av en 644cc, enkel overliggende kamaksler , fire-takts motor, var Honda i stand til å produsere 61,2 hestekrefter ved 6750 RPM og 64 Nm ved 5500 RPM. Honda valgte en luftkjølt tørr sump motor på grunn av økt bakkeklaring, mindre størrelse og eliminering av bunnpannen. Hondas patenterte Radial Fire-Valve Combustion Chamber økt makt til å ri opp bratte bakker, manøvrere over store steiner og akselerere i trafikken. Ifølge Honda, en 12-volts tenning koblet sammen med en trykknapp elektrisk start og choke redusert sannsynligheten for trege starter i ugunstige værforhold eller når det er kaldt. En 8.3:1 kompresjon, 100 mm diameter og 82 mm slaglengde tillatt en toppfart på ca 110 MPH i henhold til Topspeed.com. De fem-trinns girkasse spunnet en # 520 o-ring forseglet kjede over 15 tannhjulstenner i front og 45 tenner på tannhjulet bak i bilen.
Suspensjon & Chassis

Til bak, Honda patenterte Pro-Link Showa justerbar fjæring, bygget fra en enkelt våren, single demper og progressive sammenhengen, økt komfort med 11 inches av potensielle fjæringsvei. Honda inkluderte en 43 mm luft justerbar ledende akslet Showa patron også med demping justeringsmuligheter, noe som resulterte i 11,6 inches av reiser. Den semi-double-stålramme hjulpet redusere den samlede XR supermoto vekt og øke håndtering i mykt til hardt underlag.
Bremser

Foran og bak skivebremser og boret rotorer bidratt til å holde vekten nede for økt bremse ytelsen i ulike værforhold. Bremsene foran innlemmet to-kalipere for økt bremsekraft i gjørme eller på gaten.
Mål og tekniske spesifikasjoner
p Med en våt vekt (full av gass ) av £ 346, er XR650L manøvrerbare, men ikke lys. Mye av den økte vekten skyldes frontlys, blinklys, bremselys, speedometer og elektriske starteren er nødvendig for lovlig bruk på veien. I motsetning til street-bare motorsykler, den høye 13-tommers bakkeklaring, 57,3-tommers akselavstand og 27-graders rake tillatt dette Supermoto manøvrerbarhet off-road. Uten rytter, var det ekstra polstret, cross-inspirert sete 37 inches av bakken. Den viktigste kammer av drivstofftanken holdt 2,8 liter gass paret med en 0,6-liters reserve kammer for lange turer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107289.html

Previous:
Next:

motorsykler