Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

BMW Batteri Typer

BMW biler og motorsykler anses noen de fineste designet biler på veien. Det finnes en rekke forskjellige typer batterier som kan brukes ved disse kjøretøy, med noe som er mer effektivt i bruk enn andre, basert på deres ytelse, livslengde og effektivitet i forskjellige forhold. Lead-Acid Battery

En av de billigste batterier som brukes i BMW biler i dag, disse blybatterier inneholde og kjøre av bly, bly dioksid og svovelsyre. Antimon er en blanding som tilsettes for å styrke ledningen, noe som gjør dem enda mer giftig. En stor mengde hydrogen outgassing skjer med disse batteriene, noe som gjør dem svært miljømessig uvennlig. Disse batteriene er også kjent for å smitte og lekke i løpet av sin levetid, og de er vanligvis ikke pålitelig bak 40-50000 miles og ofte må skiftes ut. De fleste av disse batteriene kommer standard i eldre modeller av BMWs men er sakte fases ut.
Lead Kalsium Batterier

Lead Kalsium batterier har lavere mengder av utgassing gjør dem mye mer miljøvennlig og er relativt vedlikeholdsfritt selv om de vil miste sine kostnader over tid og til slutt slutte å fungere etter en viss tid. Disse batteriene kan brukes i biler eller motorsykler som de er forseglet, og vil ikke renne ut. Hvis de blir tappet til en svært lav spenning eller kjøres helt ut, når noen forlater lysene fra bilen på for eksempel kan de aldri bli fulladet og må byttes ut.

Hybrid batterier

Den nyeste formen for batterier som brukes i BMW biler er de Hybrid batterier, som bruker svært lite vann, men ikke belaste samt bly /syre batterier av gamle. Men disse hybrid-batterier er noen av de mest miljøvennlige og er relativt vedlikeholdsfritt for hele tiden de er installert i BMW bil eller motorsykkel. Disse batteriene er ikke ment for høy ytelse BMWs, som de ikke vil kjøre på så høy for en pris som bly kalsium eller bly syre batterier, men de vil kjøre lengre og skape mindre skadelige gasser som skader miljøet over tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107483.html

Previous:
Next:

motorsykler