Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte de blinklys på en 1986 Honda VT 700 Shadow Motorsykkel

Selv motorsykkel eiere strever for å holde sine maskiner i perfekt stand, kan blinklys ofte bryte med letthet. Mens disse hjelpeutstyr delene er enkle nok til å erstatte, kan fjerne skadet blinklys fra 1986 Honda VT 700 Shadow synes vanskelig, siden monteringsutstyr for blinklys er ikke lett tilgjengelig. Heldigvis er det bare noen få grunnleggende verktøy som kreves for å skru fra hverandre en sving signal fra Shadow din. Koble til en ny tur signal til motorsykkelens elektriske system er forenklet ved bruk av fargekodede ledninger og push-in kontakter. Du trenger
8mm unbrakonøkkel
8mm skiftenøkkel
Replacement blinklys montering
Vis flere instruksjoner
Foran Turn Signal Replacement
en

Finn 8mm bolt som sikrer berørte blinklyset er braketten til forgaffelen øvre klemme. Denne bolten sikrer også kontroll wirekroken til øvre gaffel klemmen. Trekk kontrollkabler ut av wirekroken er åpen ende. Bruk en 8mm unbrakonøkkel for å fjerne bolten og wirekroken. Trekk braketten bort fra den øvre gaffel klemmen.
2

Følg blinklyset er ledninger til motorsykkelens ledningsnett og finne kontakter. Trekk ut kontakter for å koble blinklyset ledningsnett fra motorsykkelen.
3

Bruk en 8mm fastnøkkel til å fjerne eikenøtt mutteren som fester blinklys til braketten. Trekk av blinklyset braketten.
4

Monter den nye blinklyset på braketten. Bruk en skiftenøkkel til å stramme 8mm eikenøtt mutter på blinklyset er gjenget post, sikre den til braketten. Koble blinklyset er ledningskontakter til motorsykkelen ledningsnett, matchende, etter farge, turn signal i ledningene til ledninger på selen.
5

Plasser blinklys braketten på den øvre gaffel klemmen. Plasser wirekroken over braketten og sett 8mm bolt. Trekk til bolten med en 8mm unbrakonøkkel. Sett de kontrollkabler i den åpne enden av kabelen kroken.
Bak Turn Signal Replacement
6

Følg blinklyset er ledninger til motorsykkelens ledningsnett og finne kontakter . Trekk ut kontakter for å koble blinklyset ledningsnett fra motorsykkelen.
7

Finn blinklyset er 8mm eikenøtt mutter på innsiden av bakskjermen. Bruk en 8mm fastnøkkel til å fjerne eikenøtt mutter. Trekk blinklyset ut av bakskjermen og bøyle.
8

Skyv den nye blinklys er kabling gjennom bøyle og bakskjerm. Monter blinklyset på bøyle, skyve sin gjenget innlegget gjennom bøyle og bakskjerm. Skru 8mm eikenøtt mutter på blinklyset er gjenget post og skru det fast med en 8mm fastnøkkel.
9

Koble blinklyset er ledningskontakter til motorsykkelen ledningsnett, matchende, etter farge, turn signal i ledninger til ledningene på selen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107150.html

Previous:
Next:

motorsykler