Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan ta den Clutch Av en Yamaha Blaster

Alle terreng kjøretøy er utsatt for tøffe ridning miljøer som kan akselerere effekten av slitasje på motor og girkasse. Krevende forhold er mye vanskeligere på overføring brukes av Yamahas 200 cc Blaster ATV fordi den bruker en manuell, spak-opererte clutch å overføre kraft til bakhjulene. Spirited ridning og effekten av tid kan etterhvert bli oppbrukt metall og fiber plater innenfor clutch, slik at overføring til slip under makt. Fjerne clutch for en fullstendig overhaling er enklere enn det ser ut, og kan gjøres på mindre enn en time. Du trenger
bunnpanne
10,12,14, 17 millimeter stikkontakter
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Strap skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Vis mer Instruksjoner
en

inn en bunnpannen under overføring oljetappeplugg, plassert under høyre side av Blaster motor. Skru ut pluggen med en 17-mm-kontakten og pipenøkkel. Tøm girolje inn i bunnpannen. Skru pluggen på plass. Stram tappepluggen til 14 fot-pounds med en momentnøkkel.
2

Fjern høyre gulvplate og fotstøtte fra Blaster å få tilgang til clutch. Skru ut boltene som fester platen og fotstøtte til rammen, ved hjelp av en 14-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk foten hvile bort fra rammen, og deretter hekte av våren fra toppen av den bakre bremsepedalen.
3

Skru den store mutteren fra bunnen av kickstart spaken, plassert over den høyre side av motoren, ved hjelp av en 17-mm tilslutning og en pipenøkkel. Trekk kickstart spaken av kick start akselen.
4

Løsne skruene fra kanten av clutch cover, plassert på høyre side av motoren, ved hjelp av en 10-mm-kontakt og en socket skiftenøkkel. Trekk clutch dekselet og dets pakning av motoren.
5

Hold clutch stødig med en stropp skiftenøkkel. Skru liten mutter fra sentrum av clutchen og fem bolter fra trykkplaten på forsiden av clutchen ved hjelp av en 12-mm tilslutning og en pipenøkkel. Trekk til boltene med deres festet clutch fjærer og trekk trykkplaten av clutch. Trekk de seks clutchplatene av clutchen for hånd, etterfulgt av alle seks fiber friksjonsplatene.
6

Bøy sider av låseskiven bort fra den store clutch boss mutteren i senter av kopling med en flat skrutrekker. Hold clutch stødig med en stropp skiftenøkkel og skru av clutch sjefen mutteren med en 17-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk clutch sjefen Mutterens låseskive, clutchen sjefen og spacer ut av clutch boliger for hånd. Trekk clutch huset og de resterende spacer av motoren for hånd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110776.html

Previous:
Next:

motorsykler