Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan polsk Aluminum Goldwing motorsykkel Felger

Du kan alltid fortelle når våren kommet til i Midtvesten og på Østkysten: motorsykler begynne å vises på veier. Før du tar din Goldwing på ditt første ri av den varme årstiden, sørg for at den ser sitt beste. Du kan enkelt og raskt få aluminiumsfelger til å skinne i solen ved å polere dem. Med bare noen få verktøy, felger din Goldwing aluminiumvirksomhet vil bli polert, polert og strålende. Du trenger
Soap
Bucket
Vann
Flere lofri kluter
Buffing polsk
Ren klut
Tannbørste
Vis flere instruksjoner

en

Hell vanlig bil såpe i en bøtte (bare litt er nødvendig). Fyll bøtte med varmt vann slik at vannet blir skummende. Bruk en lofri klut til å rense felgene. Du vil du være sikker på at all skitt, gjørme, olje og skitt er fjernet fullstendig før du polerer felger. Bruk en egen ren klut til å tørke felgene.
2

Påfør en liten mengde rasping polish til din ren klut. I en sirkulær bevegelse (både med og mot klokken), buff den polske på felgene.
3

Påfør polish til en tannbørste. Bruk tannbørsten til å polere og skinne er vanskelig å komme i mellom områder av felger.
4

Tørk og tørk felgene av, ved hjelp av lo-frie kluter. Bruk så mange kluter som nødvendig for å fjerne polish. Bruk en ren, tørr klut til å bringe felgen til en strålende glans.
5

Gjenta trinn 2 til 4 hvis du ønsker felgene å bli enda blankere.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106912.html

Previous:
Next:

motorsykler